lauantai 1. joulukuuta 2012

Se on täällä

Niinhän se on nyt näreet, että joulukuu on saapunut. Tämä taas tarkoittaa monia asioita kuten joulukalenteriluukkujen avaamista sekä sitä, että blogini ulkoasu onkin väärässä vuodenajassa. Korjaan sen tilanteen hetimiten kun ehdin, älköös huolehtiko :)

Käytiin tänään kuvailemassa mun veljen kanssa ulkona kun kerrankin edes vilahteli aurinko. Sen lisäksi sain monen yrityksen jälkeen tehtyä kivan jäälyhdyn ^^ Aamulla katoin Elisabeth 1.:stä kertovan leffan ja kyllähän se hyvä oli :)

Joulukuussa mulla onkin tulossa paljon tekemistä kun pitää lahjoja hieman viel viimeistellä, kortteja tehdä ja sen lisäksi vielä yrittää kouluhommissakin pärjäillä D: Silti joulun odotus on mukavaa ja oikeastaan joulukuu on ainoa kuu, milloin sallisin lunta olevan maassa. Sitten se voisi sulaa hus pois. Multa ei valitettavasti asiasta kysytä :( Lumi kuuluu joulukuuhun ja tuo siihen hieman valoa. Saa myös näpertää kaikkii jäälyhtyjä ja ripustella jouluvaloja mistä itse tykkään ainakin kovasti. Joulun odottaminen onkin ehkä puolet joulun hauskuudesta? 

Vielä en ole joululauluja radiosta kuullut, mutta itse ainakin niitä lauleskelen jo tiuhaan tahtiin samalla kun leivon pipareita. Tyksin niin kovasti kaikista tällaisista isommista juhlista :)) Ootte kuitenkin varmaan tähän mennessä täysin kyllästyneitä mun jouluvalmisteluiden hehkuttamiseen, joten taidan lopettaa. Viikonloppuja! ^^

Sisällä oli punaisessa paketissa oleva kynttilä, minkä takia luo punaista valoa
Lumi on kyllä niin nättiä kun se on juuri satanutta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer