perjantai 30. marraskuuta 2012

Vielä marraskuu

Hahaa! Ehtisinpä tänne tulla viellä kirjoittelemaan. Tänään ootin kaverin tulevan tänne nowwhere- ympäristöön, mutta sitten tulikin tämä kiva lumimyrsky, junat takkusivat ja jäinkin yksin :( Ihan ymmärrettävää, mutta ehkä hieman masentavaa. Hyvä puoli on, että nyt jää enemmän tekemiäni pipareita mulle :D Itsekästä, tiedän.

Oli vuoden ekat piparit, namnam <3 (painotus sanalla oli)
Tää päivä menikin siinä siivoillessa, läksyjä tehdessä (ehkä tunnin.. ^^') ja leipoessa. On se niin mukavaa olla kyllä kotiopetuksessa ja nyt olen jopa saanut suunnilleen kaikki läksyt tehtyäkin :) Kun sitten kuulin, että mulla oli yhtäkkiä yli 3h aikaa, johon pitäisi keksiä tekemistä niin taisin viettää sen koko ajan kattelemalla videoita youtubesta... Hups. Hyödyllisesti käytettyä aikaa... 

Sinänsä mua ei tällä hetkellä haittaa toi lumi kun tarvii vain koiralenkeillä käydä pistämässä nenänsä ulkona ja muuten saa vain nauttia sen katselemisesta sisältä. Ja on se ihan mukavaa, että nyt kun kerran muutaman tunnin päästä vaihdetaan joulukuuhun ja talveen niin luntakin on maassa. Toi tuuli vaan on hieman ärsyttävä. Onneksi täällä meillä ei sentään ollut mitään ihmeellisempiä myrskyjä tai sähkökatkoksia. Laitettii puuhella lämpeemään ja muutenkin pattereita päälle niin ai että kun on mukavaa. 

Nyt lähden viettelemään viimeisiä marraskuisia hetkiä telkkua katsellen kun sieltä tulee jänniä leffoja :)) Heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer