perjantai 2. marraskuuta 2012

105 osumaa


Marraskuukin on siis saatu korkattua alkuun. Jo 2. päivä tätä kuuta menossa kun en kerran eilen ehtinyt postailla. Oikeastaan satuin olemaan jopa usemman tunnin koneen äärellä, mutta koko sen ajan kirjoittelin esseemuotoista analyysiä Eedenistä itään-kirjasta. Täksi päiväksi otinkin siis tehtäväkseni kirjoittaa tänne, mitä marraskuu tuo omaan mieleeni.

Marraskuu yleensä jatkaa pitkälti siitä mihin lokakuu jäi. Lehtiä ei oikeastaan enää ole puissa ja omasta mielestäni marraskuu onkin vuoden masentavin kuukausi kun ei ole enää syksyn värejä eikä vielä talven puhdasta valkeutta. Tämä kuitenkin antaa itseni kaltaisille sisälläviihtyjille (ja muillekin) mahtavan syyn olla sisällä villasukat jalassa, peittoon kietoutuneena ja lukea, piirrellä sekä datailla samalla kun ikkunan ulkopuolella tulee viistosti räntää.

Tämä marraskuu kuitenkin alkoi omasta mielestäni melko jänskällä tavalla kun heti kuukauden vaihtuessa pääivälämpötila kipusi +5:n paikkeille. Onneksi ei jouduttu muihin kouluihin tänään siirtymään. Ihan peruspäivänä tämäkin perjantai kului loppuen jo yhdeltä (rakastan yhden päiviä) sulkkiksen peluuseen. Otsikkokin tulee tästä kun saatiin mun kaverin kanssa pidettyä sulkaa ilmassa 105:n lyönnin ajan. :D

Huomiseksi on suunnitteilla lukemista ja illalla mennään harvinaisesti koko perheen kanssa katsomaan Skyfallia elokuvateatteriin :) Oon jo nyt ihan bondifiiliksissä ja lauleskelen yhä uudestaan ja uudestaan Adelen esittämää tunnaria. Love it <3 Sanatkin menee tällä hetkellä täysin ulkomuistista.. Joo, mutta nyt lähden syömään ennen kuin kyllästytte mun Bond ihkutukseen. (Älkää vaan luulko, että fanittaisin sitä Daniel Graigia, se on huuuuono bondi! Pierce Brosnan on aina ja ikuisesti paras!! Kuitenkin Skyfall on nyt saanut hyvät arvostelut, joten onhan se jänskää mennä kattomaan :DD) Joo taas innostuin... My name isn't Bond, especially not James Bond. Adios.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer