perjantai 23. marraskuuta 2012

Todella sekalaista tekstiä


 Viikonloppu alkoi, mutta jotenkin en erota sitä tästä mun kotiopetusajasta. Olen nyt tehnyt yhden aineen per päivä. Paitsi matikka, jonka jaoin myös hieman eiliselle tämän päivän lisäksi. Koska hei, 80 TEHTÄVÄÄ aiheesta, jota ei oltu yhtään ehditty käymään koulussa! Eikä ne ollut mitään lässyjä iisibiisi tehtävii vaan oikeesti saatto mennä puol tuntii ko mietti niit pahimpia. Mutta en kertonutkaan tänne teille, että onnistuin jotenkin sieppaamaan siitä aikaisemmin mainitsemastani matikankokeesta täyden 10!!!! Olin koko päivän hymy korvissa. Viimeksi kun mulla on tainut tulla matikankokeest 10 joskus seiskan ekoist kokeista. Tai oikeastaan en oo varma siitäkään. Saattoi olla 10-... Voi ei, mähän kirjoittelen hirveesti tekstiä jostain kouluaineesta, mikä ei kiinnosta ketään... Sry. Lopetan.


Aikaa on siis paljon tullut vietettyä pöydän ääressä, mutta iskipä eilen pieni reippaisuuden poikanen kun hetken mielijohteesta aloin leipomaan raparperimuffinsseja. Kokeilin niitä aikaisemmin joskus keväällä viimeksi. (Niistä tuli lättyjä/keksejä, jotka oli kaikki toisissaan kiinni xD) Tällä kertaa onnistu jo paljon paremmin, vaikka hieman olisi voinut kohota enemmän. Ja maku oli herkullinnen. Niitä oli kiva mussutella samalla kun luin Demiä <3


Löysin myös uuden fanitettavan artistin Rita Oran. Oon kyllä muutaman kerran aikaisemminkin hänestä kuullut, mutta vasta nyt oikeasti aloin kuuntelemaan biisejä ja huomasin tuntevani kaikki musiikkivideoidut :D


Eniten natsaa se, että Rita on ihanan persoonallinen niin ääneltään kuin tyyliltään. + Tuo ihana brittiaksentti <3 Onko mitään kivemman kuuloista? 

Dancen finaalilähetyksestä bongasin myös tuon kivan biisin Girl in fire. Jotenkin se aina oli jäänyt radiosta huomioitta. Myös itse esitys oli aivan ihana. Ehdottomasti yksi parhaimpia. Tyksin myös siitä Hasan beatbox koreografiasta. Mahtava :D Seurailiko kukaan muu tuota Dancea?


Ritan kaikki biisit ja tuo yllä oleva hehkuvat kaikki mahtavaa itsevarmuutta. Olisikin mahtavaa, jos kaikki uskaltaisivat rauhassa olla omia persooniaan. Tällä hetkellä kun tuntuu, että kaikki pukeutuvat, kuluttavat ja käyttäytyvät niin laumamaisesti. (Tungen outoja sanoja outoihin paikkoihin) Onko se ihmisen perusluonteeseen kuuluva piirre, että täytyy matkia toisia? 

Ihku massa teinipeili
ja hyper mukava fliisi ^^'
Miksei voi vain tyytyväisenä hieman erottua tuosta joukosta? Myönnän itsekin välillä hieman 'laumailevani', mutta yritän aina välttää ne kaikkein turhimmat ja tyhmimmät jutut. Ei ole aina pakko nauraa kun muut nauravat eikä pakko tykätä/dissata jotain vain sen takia kun muuten saattaisi olla hieman erilainen. Erilaisuus on hieno juttu, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.

Yhyy, en ole kovin hyvä selittämään tällaisia asioita, mutta ymmärsitte varmaan pointtini? Joten pidemmittä puheitta toivotan teille kaikille ihanan itsevarmaa viikonloppua :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer