sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sumuisia viikonloppuja!

Ihmeen sumuista ollut ainakin meillä koko viikonlopun. Eilen kun mentiin Skyfallia katsomaan niin ei oikeasti autosta nähnyt 5-10 metriä pidemmälle. Leffa oli muuten todella hyvä ja suosittelen ehdottomasti kaikille. Siinä oli mukavasti retroilua ja huumoria, mitkä puuttuivat aikaisemmista Craigin leffoista. Sen lisäksi jotkut kohtaukset oli tosi makeesti kuvattu. Väriskaala ja musiikki olivat parhaimmistoa ja pahis oli pitkästä aikaa todella mielenkiintoisa persoona. Se kaks ja puoli tuntia meni vauhdilla kun leffaa katseli. Elokuvateatterikin oli aivan älyttömän täynnä. En oo tainnut koskaan nähdä sitä meidän pikku-iso-kaupungin leffateatterii niin täynnä. Sinne oli oikeesti ihan kunnon jonot ovesta ulos asti! Yleensä kun siellä saa katsoa sitä leffaa maksimissaan kymmenen tyypin kera...

Muuta en oikeastaan ole tehnytkään. Tapetoitiin vähän mun veljen huonetta, lueskelin ja tein kaikkee muuta turhaa. Asd, huomenna pitäisi mennä kouluun ja jotenkin en oo yhtään enää kiinnostunut mennä sinne. Haluaisin päästä siirtymään jo lukioon! (tähän saattaa toki vaikuttaa se, että pääsisin Helsinkiin asumaan ;D) Onko teillä muillakin jo kouluinnostus pudonnut nollaan? 34 koulupäivää kuitenkin enää vaan ennen joululomaa. Halleluja. Keksin myös iskälle isänpäivälahjan, mistä oon tyytyväinen. Nyt täytyy enää väsätä kortti. Taidan mennä kuitenkin jatkamaan ensin lukuprojektiani, mihin kuuluu kymmenisen pakollista kirjaa äidinkieleen... Joo. Vois samalla mennä popsimaan jäätelöä... Hmm. Niin teenkin. Hyvää sunnuntai-iltaa sinne kaikille teille haneille tää tytsy poistuu nyt! 
(PS: Saa muuten antaa niitä postaustoiveita kun musta ainakin tuntuu, että nää mun kirjoittelut alkaa olee jo aikatavalla yhtä ja samaa massaa... Jotain ehdotuksia siis kenelläkää? ^^)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer