maanantai 19. marraskuuta 2012

Lapsenvahtina ja koulussa

Aloitan tämän taas tällä tutulla virrellä 'sori kun en oo postaunnu, kun ei oo oikeasti tapahtunut kovin kummoisia'. Se on ihan todenmukainen virsi, mutta silti tekisi mieli saada kirjoitettua tähän jotain kivempaa. Oon siis hieman turhautunut.Taidan vaan olla hieman laiska ilman tekosyitä >.< Mutta tällä tytsyllä täällä alko kotiopetusviikot elikkä hillun siis kotona :D Tuntuu vaan, että opettajat antaa ihan hirvittävän kasan tekemistä. Siis ei me yleensä tehdä niin paljon tehtäviä muutamassa tunnissa? Ö.ö Ajattelin nyt tulla tänne teille postailemaan viikon tekemisiäni, vaikka oikeesti en ole paljoa todellakaan tehnyt.

Serkku leikkimässä mun Petshop kokoelmalla, minkä kaivoin kaapin perukoilta esiin :)
Perjantaina meidän kolme nuorempaa serkkua tuli yökyläilemään ja hyvä kun ehdin nopeasti kymmenessä minuutissa vilkaista konetta. Lapsukaiset kun ovat kaikki siinä parhaassa leikki-iässä -.- Onneksi nuo lähtivät sentään jo eilen illalla niin mulla on tämä päivä aikaa rentoutua ja tehä rästihommia. 

Sunnuntai aamu meni piirrellessä bilsanvihkoon kun vähän innostuin... Piti piirtää tikku-ukko liikkumaan ja havainnollistamaan, mutta kuinkas kävikään...  Muutenkin hilluin aika paljon koneella ja television ääressä, mutta en silti saanut mitään tekstiä tänne. Ei vaan tullut mieleen mitään.

Tänään taas ihan normi päivä paitsi että mentiin perheen kanssa kahville yhdessä kun kaikki sattu töistä/koulusta pääsemään samaan aikaan. Meillä oli myös matikankoe enkä osaa arvioida yhtään, miten se meni. :S
Aiheesta toiseen...Mua otti hirmusti päähän kun oli harvinaisesti nätti ilma ja mätänin koko päivän koulussa. Kun sitten palailin kotiin niin aurinkokin oli jo laskenut >.< Kuolen. Vihaan tätä talvikautta Suomessa, vaikka tällähetkellä on vieläpä plussaa ja lumetonta. Silti. Liian pimeetä ja masentavaa suurimman osan ajasta D: Mutta koitetaan tässä silti vaan jaksella ja nyt jaksaakin paremmin kun saa olla kaks viikkoo kotona ^^

Hyvää viikonaloitusta siis sinne kaikille teille lukijoille viellä :)) + Pahoittelut kuvien vähyydestä ja laadusta aikaisemmin mainittujen syiden takia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer