keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Touhukas päivä kera nuhan

Kuten otsikko jo kertookin niin täällä siis on vietetty lokakuun viimeistä päivää nenä kovasti vuotavana. Sen lisäksi meillä on keskiviikot hirmu pitkän oloisia koulussa. Olin viime keskiviikkonakin jo kotiinmenoajassa kun kello oli vasta jtn. 11. Ei hyvin mene.


Tää päivä alkoi liikunnalla sulkkista pelaten. Sen jälkeen mentiin matikantunnille, josta mukaan saatiin meidän itsearvioinnit. (Opettajat merkkaa niihin aina myös, minkä numeron meidän työskentely ansaitsee) Oon ihan tyytyväinen, vaikka täytyykin nyt muistaa viedä uskonnonvihko opelle, että saan hieman ekstraa ja luultavast pidettyy numeron 10 loppuun saakka :)

Matikasta yhteiskuntaopin kautta siirryttiin terveystietoon, jossa teen esitelmää nukkumisesta ja unesta. Oon tyytyväinen kun ees keksin jonkun aiheen. Sitä työtä me tehdäänkin sitten jouluun asti.. Lopuksi meillä oli vielä ruotsia ja opoo, jonka jälkeen pääsin viimeinkin kotiin :D

Mua vaan alko kovasti ärsyttää kun kotitietä kävellessäni paistoi vielä aurinko, mutta haettuani kameran sisältä (aikaa kului max. 3min) se oli jo ehtinyt laskea liian alas. Siinä menikin sitten kiva valaistus ja sen mukana kuvausinto. Nappasin kuitenkin vielä muutaman kuvan ja ne on nää täs postauksessa. Kaiken tän jälkeen lähdin viellä koiralenkille ja kirjastoon.

Tällä hetkellä mulla on ihan hirmunen nälkä kun vanhemmat ei oo viel tullu kotiin enkä viitti ottaa mitään täs välis kun kuitenkin aletaan sit heti laittaa ruokaa. Toiseksi en oo malttanut lähteä tästä kirjoittelemasta ^^' Mutta nyt sainkin jo kirjoiteltua ja kuuluu koirien haukuntaa, joten oletan, että joku tuli just kotiin. Joten pidemmittä puheitta näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer