torstai 18. lokakuuta 2012

Lomaillessa


Onko täällä muita, joille 'loma' tarkoittaa aikaa, jolloin pitää tehdä asiat, joita ei ole arkena ehtinyt tehdä. Sellaisten asioitten parissa ainakin omat lomani ja viikonloppuni menevät. Tämän päivän olen tosin ottanut tähän asti rennosti, vaikka aamun ensimmäiset tunnit kuluivat lukudiplomi kirjan (Eedenistä itään) kahlaamisessa. Sain jopa kymmenesosan luettua. Jei...

Oon myös siivoillut ja käynyt sukulaisilla. Seuraavaksi lähdetään mammalle. Jotenkin tuo ilma on kyllä masentava. Eilen tosin ainakin meillä pilkisteli aurinko jossain välissä kun pyörin kaupungilla joululahjaostoksilla. Olen juuri tällainen ihminen, joka alkaa jokaista juhlaa miettimään kuukausia ennen, jotta varmasti olisi kaikki kunnossa. Olen tällä kertaa melko tyytyväinen lahjaostoksiini-ja/ idiksiin. Haluan aina kehitellä lahjat, jotka ovat hyödyllisiä, niissä on joku idea ja tietenkin, että ne ovat lahjansaajalle mieluisia. Tavallisia kynttilöitä, kuppeja, sukkia ja suklaata annan ainoastaan jonkin toisen lahjan lisänä jos sitäkään, koska ne ovat omasta mieletäni hieman tylsiä ja mielikuvituksettomia. 

Tänään en antanut kuitenkaan tuollaisen pienen sateen estää kuvaamistani vaan nappasin kumpparit ja ison sateenvarjon, jonka jälkeen tallustelin ulos kamerani kanssa. Kaikki kuvat ovatkin siltä reissulta :) Alkaa vähän jo masentaa kun syksyn kukoistus hiipuu niin nopeasti. Täytyy kuitenkin osata nauttia jokaisesta hetkestä, joten tästä sitä mennään nauttimaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer