perjantai 26. lokakuuta 2012

Viikon onnellisin hetki

Voi ihanuus tätä tunnetta kun tulee pitkän päivän jälkeen, kaikki paikat kipeinä, kotiin ja tehtyään kaikki tarvittavat hommat, saa viimeinkin istahtaa ihanaan tuoliin koneen äärelle ja alkaa kirjoittamaan. Sen näkee jo äsköisen lauseen pituudesta. Jälleen ollaan yksi viikko selvitetty kunnialla läpi.

Tänään, niinkuin moni on varmaan huomannutkin, oli maa ensimmäistä kertaa valkeana yöllisen lumisateen jäljiltä. On se kyllä niin ihmeellistä miten kovin vielä syksyinen maisema muuttuu täysin talviseksi sentillä parilla lunta. Minäkin, vaikka lunta yleisesti ottaen inhoankin, tykkään ensilumen antamasta muutoksesta. Pienen hetken. Sitten siihen taas kyllästyy kun huomaa, että jatkuvasti on liukastumisvaarassa ja tuota kirottua valkoista töhnää tuiskuttaa niin, että muuttuu lumiukoksi eikä nää kunnolla eteensä. Mutta pienen hetken asiasta voi iloita.


Sain muuten elämäni ensimmäisen täyden 10 fysiikasta ja voi tätä riemun määrää oikeasti. Toisaalta ihmetyttää, miten se saattoi tulla juuri sähköopista joka kiinnostaa mua kaikkein vähiten?? Sen lisäksi päivään kuului myös matikan testin tekeminen, futsalin pelaaminen liikassa sekä päivän päätteeksi yhteen (ei niin hyvään) kuntosaliin tutustuminen. Kävin myös ostamassa koulusta päästyäni kaksi ihanaa villaneuletta, (eihän ne villaa ole, mutta en keksinyt parempaa sanaa) toinen musta niinkuin olin alkuperäisesti mennyt hakemaan ja toinen ihana viininpunainen mikä vaan yksinkertaisesti ei suostunut enää lähtemään kädestä <3  Nämä yhteensä siis alle 30e H&M:stä. Kyseisestä vaatekaupasta on tullut tänhetkinen popparini, koska ainakin täällä Salossa se tarjoaa monipuolisimman valikoiman. Olisi kyllä tehnyt mieli ostaa kaikenlaista muutakin ihanaa karvaista ja pehmoista, mutta onneksi aika loppui ennen kuin ehdin kaikki rahani kuluttaa.


Vähän kyllä harmittaa kun kotiin tullessani oli pimentynyt liiaksi. En saanut enää kuvailtua ensilumea D: Eilen satuin kuitenkin nätin ilman vallitessa napsittua kuvia juuri ennen ensimmäisiä lumihiutaileita. Niitä kuvia täällä siis. Nauttikaas kuulkaas kaikki nyt siellä tästä lumesta, koska se luultavasti vielä ehtii useamman kerran sulamaan (toivottavasti). Iltoja!

Muistuttelen ihmisiä vielä siitä, että kuvat saa isommaksi klikkaamalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer