lauantai 6. lokakuuta 2012

Lazy saturday

Kerrassaan hurmaava ilma meillä ainakin täällä. Hetken olisi voinut luulla, että kesä olisi palaamassa keltaisista lehdistä huolimatta, mutta ulos astuessa alkaa tuntea pienen viileyden, joka muistuttaa, että ollaan jo lokakuussa. Kesä on vain muisto enää. Olen tainut muutaman kerran aikaisemminkin mainita täällä, että olen niin ehdoton kesäihminen kuin voi vaan olla. Silti täytyy myöntää, että alkusyksykin on välillä todella mukavaa aikaa. Lämpimät neuleet, kivat päällystakit, värikkäät lehdet ja sopivassa määrin pimenevät illat. Ihania asioita kaikki. Valitettavasti aletaan olla jo kohta loppusyksyyn päin kääntymässä, mistä seuraa räntäsateet, käsien kohmettuminen ja masennus. Jos multa kysyttäis niin tässä voitais suoraan hypätä kevääseen. Ei kuitenkaan kysytä, joten yritän aina keksiä kaikkea kivaa tekemistä aina vain enemmän pimeneviin iltoihin sekä räntäpäiville.

Mitäs sitten voisi 'tylsänä' päivänä tehdä?
Omiin poppareihini kuuluu ainakin tän blogin kirjoitteleminen. Tämä saa aikaan niin mukavan ja rennon fiiliksen. Myös kirjan lukeminen viltti päällä ja maukasta naposteltavaa vieressä saa omat suupieleni hymyyn.

Monelle hyvä vaihtoehto on luultavasti kaverin luona kyläileminen. Omassa tapauksessani se on kuitenkin hieman hankalaa täältä käsin kun asun 30km päässä suurimmasta osasti frendejäni. Ja tälläkin hetkellä se yksi ainoa, joka asuu lähellä on isosleirillä. Silloin edellämainitut ovat loistavia ideoita.

Tänään oli kuitenkin niin kiva ilma, että en halunnut tuhlailla sitä vaan menin räpsimään muutaman fiilistelykuvan. Seuraavaksi meinaan leipoa jotain hyvää, minkä takia selailenkin tässä samalla myös hieman netin ohjeita. Yleensä teen jotain suklaisaa, mutta tällattiin syksyllä voisin varmaan vaihteeksi kokeilla marjaisia herkkuja :)

Päivinä, jolloin ei ole tekemistä voi myös vaikka katsella kunnon elokuvamaratoonin, siivoilla kaiken ihan täysin puhtaaksi, sisustaa huonettaan uusiksi, askarrella (ei ole liian aikaista aloittaa joulukorttien tekoa) tai sitten ihan vain käpertyä sänkyyn ja ottaa nokoset. Kunnon hemmotteluhetket tai chattituokiot/puhelinjutustelut piristävät ainakin omia päiviäni täällä huitsin tuutissa, vailla ihmisiä.

Itse kuitenkin nautin paljonkin tällaisista päivistä, milloin saa itse ainakin hieman valita tekemisiään ettei tarvitse vain tyhjentää 'must to do'- listaa. Ei mulla tänäänkään ihan sellainen päivä ole. Onhan huone tällä hetkellä melko sekainen ja läksypinoakin voisi karsia. Ajattelin jättää sellaiset asiat kuitenkin huomiselle ja nauttia itsekkäästi tästä päivästä. Pitkä koiralenkkikin voisi tehdä tällä ilmalla aika iloisen mielen.

Hahaa, fiilistelen tääl nyt oikeesti kunnolla tätä vapaapäivääni kun mahdollisuuudet on niin rajattomat. Selitän tätä tekstiä vähän senkin takia, että saan itse selkoa vaihtoehdoistani.

Kuuntelen tällä hetkellä spotifyn (oikeasti maailman mahtavin idea ikinä, suosittelen ehdottomasti kaikille niille, jotka ei oo viellä kyseistä ladannut nimimerkillä: puolivuotta käyttänyt ja rakastunut) Lazy sunday soittolistaa. Sopii kaikinpuolin paitsi nimensä mukaan tällaisella lauantaipäivälle. Kantsii kokeilla!

Nyt mun internetyhteys alkaa jostain syystä pätkiä, joten taidan lopettaa tähän ja mennä leipomaan. Haastan myös kaikki teidät, jotka nyt luette tätä, antamaan itsellenne hieman vapaata aikaa ja täyttämällä sen jollain rentouttavalla jutulla. Se kannattaa.

2 kommenttia:

  1. ihana blogi!:)

    http://ourlivesasjulia.blogspot.fi/
    liity lukiaksi jos on kiinnostusta:)

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer