sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Valmiina jouluun

Nyt on sukuloitu, puunattu, kuskattu lahjoja sekä työskennelty monen päivän edestä! Edellispäivänä vietettiin pikkujouluja (kuten jo aikaisemmin taisin mainita), eilen käytiin tädin perheen kanssa syömässä Helsingissä (4h reissu) ja tänään onkin sitten siivottu. Ja siivottu. Haettiin myös kuusi meille omasta metsästä ja käytiin vaihtelemassa lahjoja kaikkein lähimpänä asuvien sukulasten kanssa. Nyt saa rentoutua! Huomenna jouluaatto ja mulla on jotenkin todella odottavat fiilikset kun kaikkee kivaa tiedossa!

Oli myös todella mukava yllätys kun eilen Helsingissä ollessani, kesätyö pomo soitti ja kyseli, että minne saa viedä lahjat kun on tääl meidän pihassa. Siinä vaan häkeltyneenä ohjasin hänet puhelimen välityksellä pappalle (asuu 300m päässä), josta kävimme hakemassa lahjat palattuamme syömästä. Sain siis suhlaakonvehtirasian, pehmeän paketin (en ole viellä avannut) sekä 60e, jotka olivat ylimääräistä provisiopalkkaa kesästä. On taidettu tykätä mun työstä kun noin paljon vaivaa nähdään. Mutta joo....

Jouluisissa tunnelmissa täällä siis. Huone on täysin putipuhdas ja jouluvalot loistaa joka paikassa. Lisäksi spotifystä kuuntelen parhaimpia joululauluja. Mun kohdalla joulu todellakin on nyt täällä. Toivottavasti teilläkin. Hyvää joulua!


2 kommenttia:

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer