keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun eka

Apua miten voidaan olla jo elokuussa? Ö.ö Tää on vaan niin outoa! Olen kuitenkin jo kovin innokas katselemaan kaikkea syksyistä roinaa kuten villaneuleita ja sateenvarjoja. Sen lisäksi ollaan alettu pakastaamaan viimeisiäkin marjoja hullun lailla xD Entäs te? Onko syysbuumi jo iskenyt? Onko marjat jo pakkasessa? Kertokaas Jonna tädille! (http://www.testimaa.com/testi.php?t=age kertoi, että olen näköjään 23 vuotta ^^')


Eilen siis vietin päivän Aurassa niin mustikoita keräillen kuin auringossa lötkötellen. Mustikankeruuseen oli juuri täydellinen sää kun puolipilvistä ja tuulista. Näin ainoastaan yhden hyttysen 2h aikana! Ja kyllä meille mustikkaa ihan hyvin tulikin. Itse poimin 4 litraa ja yhteensä meille tuli ainakin se 10litrasta. Elikkä tyytyväisenä voidaan nyt jatkaa talveen. Muutama sienikin kyllä löytyi, mutta niistä mulla ei ole erikoisia kuvia.


Tollasen madon bongattiin pikkuveikan kanssa. Oli vaan niin pakko otta kuva!
Illalla siis mentiin vielä rannalle. Itse en kuitenkaan veteen halunnut kun se oli täynnä turvetta. Yöh. Tuli siinä uivien iho pehmeäksi, mutta kyllä se näyttikin ällöttävältä kun ne tuli vedestä. Ne oli ihan ruskeita xD Katoin oikeasti, että mitä, onko ne ruskettunu noin nopeasti kun älysin, että se kaikki oli likaa. Joten minä siis vain otin arskaa huovan päällä ja kirjoittelin kaikkea jännää hiekkaan. Tultiin kovin myöhään kotiin ja tänä aamuna olikin jo hieman hankaluuksia nousta töihin. Mutta huomenna kunnon shoppailupäivä. Odotan innolla. Nähdään murut <3
Apua, mun jalka näyttää paksulta!


Pikkuveli suostui hieman poseeramaankin ;)
Heh. Harmittaa vaan kun en koskaan itse saa olla kuvauskohteena osaavissa käsissä (itserakastako? xD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer