maanantai 6. elokuuta 2012

Biitsillä aurinkoa ottamassa :D

Juu eilen oli aivan mahtava sää ja hyödynnettiinkin se bestiksen kanssa juhlimalla molempien nimppareita hieman myöhässä läheisellä yleisellä rannalla. Aurinko paistoi koko päivän mukavasti ja tuomamme sapuskamme riittivät loistavasti. Taisin saada hieman väriä muuten täysin valkoisiin jalkoihinikin. Olen älyttömän tyytyväinen. Päivän päätteeksi vielä ajettiin skoottereil nappaamaan parit burgerit ja päätettiin päivä siis oikein mukavalla tavalla. ^^
Varjokuvausta, mikäs sen parempaa ;)
Jaksoin jopa väsätä kovasti sovelletun kakun, joka oli juuri kivan kokoinen kahdelle <3
Khiits lahjasta muru <3

Juu ei me mitenkään innostuttu tekemään hiekkalinnaa? :D
Meidän uskomatton tekele, joka ei pääse oikeuksiina kuvassa!!
Ei oikeastaan uitu, mutta kahlattiin kyllä kauan!
Tuota...  Älkää säikähtäkö?
Mursu ei osaa poseerata kunnolla... (Suokaa anteeksi, en jaksanut muoksia)
Olen khyllä niin tyylikäs...
Pusut teille lukijoillekin :D
Hieman kokoeroa? xD

Tänäänkin oli niin ihanan aurinkoista, että siivoamissuunnitelmani romuttuivat ja vietin päivän ulkona puutarhatöissä ja kirjaa lueskellessa. Täytyy nauttia vielä kun voi! Harmi kun aamu multa hieman meni ohi kun katsoin yleisurheilua niin myöhään. Oli pakko nähdä miesten 100m finaali. Oli ne kyllä niin jännät 10 sekunttia! ^^ Seurasiko joku teistäkin sitä? En oikeasti voi ymmärtää miten ne voi juosta yli 10m yhdessä sekunnissa! Se tuntuu vain jotenkin niin mahdottomalta.

Nyt mun täytyy kuitenkin oikeasti lopettaa kun huomenna pitäisi herätä puoli kuudelta töihin! Tämän jälkeenhän kouluaamut tuntuu lomalta. Heh. ^^' Joten hei hei! :)

PS: Lukkarit tuli ainakin meillä tänään. Odottaako muutkin tällattiin jännästi koulua kun pääsee palailemaan rutiineihin ja näkemään kamuja?


Ja tämän päivän rentoutumiseen tarvittavat asiat <3

1 kommentti:

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer