keskiviikko 22. elokuuta 2012

Arkea ja pieniä onnistumisen hetkiä

Asd, koulu vie nyt kyllä todella paljon aikaa eikä mulla ole mitään kuvasatoa teille! Kiirettä on siis kyllä pitänyt. Tänään meillä oli korkeushyppyä ja sain hypättyä kevyesti uuden enkkani 1,30m!! Viimeksi olen joskus tuhat vuotta sitten hypännyt 1,20.. xD Ehkä tämä koulujen välillä ramppaaminen jotenkin parantaa jalkojani? ^^' meidän luokalla on nyt myös muutama vieraileva italialainen, joista toiseen olen jo jonkun verran ehtinyt tutustua. On se kivaa nähdä opettajien yrityksiä selittää enkkua..

Kirjoja, kirjoja, kirjoja eikä ollenkaan lokeroa niille tämän kivan muuttosysteemin takia!
Ollaan nyt jo suunniteltu kevään leirikoulua, jonka kohteena on varmaankin nyt München (jee, osasin tehä ton ü:n!). Ite en ole kohteesta niinkään innoissani, mutta bongailin sieltä kuitenkin jo kivoja ostoskeskuksia, missä taidan tulla viettämään kaiken mahdollisen vapaa-ajan. Toivottavasti siellä olisi edes hieman halvempaa kuin Suomessa, vaikka kovasti epäilen asiaa. Onko jollain kokemuksia Saksasta ylipäätään? Saa nyt tulla valaisemaan mua ja vinkkailemaan juttuja :)

Viikonloppu alkaa ylihuomenna. Koitan kestää. Pusuja teille, jotka jaksoitte lukea näinkin turhan postauksen <3 Hei, hei!


PS: Tuo Spirit- villi ja vapaa biisi jäi soimaan enkun tunnin jälkeen päähän aika pahasti. Onko kyseinen elokuva ollut jonkun muunkin poppari pienempänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer