perjantai 3. elokuuta 2012

Hengähdystauko

Hahaa. Viimeinkin ehdin lukea ihmisten blogeja, tsekata s-postin ja tulla kirjoittelemaan tän. Mulla nyt jotenkin vaikuttaa siirtyvän kaikki mun jutut 'kun mulla on aikaa'- hetkeen. Jossain vaiheessa sitä älyää, että aikaa ei pakosti olekaan ja täytyy sitten vain napata sitä pois jostain muusta jutusta.

Nyt kuitenkin asiaan. Eilen vietin siis koko päivän kierrellen kaupoissa. Lähdin skootterilla yhdeltätoista ja tulin joskus puol yhdeksän (ehkä hieman myöhemminkin) kotiin. Oli jalat ehkä hieman kipeät.. Heh. ^^' Sain kuitenkin ostettua paljon tarpeellista tavaraa, vaikka joitain juttuja jäi vielä hankkimatta.


Ylemmässä kuvassa näkyy tiivistettynä melkein kaikki mun ostokset, mutta esim. kaverini nimpparilahja puuttuu, koska en ajattellut paljastaa sitä hänelle etukäteen.Nyt kaikki tän lukijat pohtii, että millä sain tuhlattua niin paljon aikaa noin vähiin ostoksiin, mutta kaikkein pahin syy taisi olla, että farkkujen etsiminen tuotti suurta päänvaivaa. Kaupat kun ovat muuttaneet minulle tutut 36, 38 jne.. Koot oudoiksi 27/32 mitoikseen. Kokeilin varmaan 20 paria farkkuja etsiessäni sellaista luottokokoa. Päädyin lopulta tulokseen, että 27-28/32 on mulle se kaikkein paras. Päätin kaikenkaikkiaan ostaa vain yhdet farkut, koska haluan ostaa muutamat lisähousut vielä ihan ennen koulunalkua/koulunalun jälkeen. Nyt sekään ei ole enää piinaavaa kun olen jo kerran löytänyt sopivat mitat. 

Yksi kalleimmista ostoksistani (oikeastaan kallein) oli tuo alla näkyvä Remingtonin muotoilurauta. Sen myötä olen nyt 60e köyhempi, mutta tyytyväinen. En tosin ole ehtinyt vielä sitä kokeilla kun hyvä että ehdin tämän postauksenkin edes kirjoittaa -.- Lisäksi mun piti siihen sitten ostaa lämpösuojaa ja sitten ajattelin tankata vähän hiuslakka sekä vartalovoide osastoja. Nuo laastarit sitten ovatkin menossa koululaukkuun hätätapauksien varalle. 




Vietin aikaa myös melkoisen paljon iltatorilla, jossa oli esiintymässä Haloo Helsinki (josta mulla ei sitten tietenkään ole julkaisukelpoista kuvaa -.-). Ostin itselleni mansikkarasian (Rannikon puutarhan pisteestä tietenkin kun kerran tiedän niitten laadun itse heillä työskennellessäni) ja napostelin sen tyhjäksi samalla kun kiertelin kaikki kivat pisteet etsiskellen korulipastoa tai sellaiseksi käyvää, jota en kuitenkaan bongannut D: Kertokaa jos teillä on jotain halpoja ja hyviä idiksiä tai alan kohta itse nikkaroimaan! Tiedän, että Suomalaisella oli vähän aikaa sitten palaset-sarjaan kuuluva kiva lokerikko, mutta sitäpä en silloin eläynnyt ostaa ja nyt onkin sitten jo myöhäistä. Huoh. 


Minä en kuuluisana kirjafriikkinä voinut tietenkään ohittaa kirjastoakaan kaupunkipäivänäni, joten käväisin siellä (kröhöm, oleskelin kyseisessä rakennuksessa ainakin tunnin) lueskelemassa mm. Demiä, josta satuin löytämään eräältä sivulta serkkutyttöni kuvan. Hyvin yllättynyt olinkin kun tuon kuva pöllähti eteeni, mutta siis eteenpäin. Sain myös viimeinkin bongailtua nuo kaksi kirjaa, joita olen jo kauan odotellut vapautuvan. Nyt sitten sain ne, mutta en ole ehtinyt lukea kuin reippaat 50 sivua toisesta. *uusi huokaus*




Niin ja mitäs muuta tapahtui.. Etsin tietenkin lahjaa ystävälleni, käväisin siistittymässä kulmikset, liityin Suomalaisen kanta-asiakkaaksi samalla kun ostin kaksi kauan kaipaamaani sanakirjaa ja löysin itselleni kivan kukkaron vanhan tilalle. Ja lopuksi nappasin vielä juustohampparin ja pirtelön mäkkäriltä. Siinä se taisi ollakin. Koko päivän hilluin yksin kierrellen. Pidän kyllä kavereidenkin seurasta shopaillessa, mutta jotenkin täytyy joskus päästä kiertelemään ihan yksinkin. Ja toki juttelin muutaman tutunkin kanssa itseasiassa yllättävän pitkäänkin (= varmaan yhteensä jonkun tunnin) torilla. Töistä ja rippileiriltä tuttuja siis :) Mukava kuulla heidänkin mietteitään.

Nyt kuitenkin lähden pakastamaan juuri ostamiamme vadelmia ja mussuttamaan jäätelöä, Heips murut <3

PS: Se tunne kun ventovieras tarjoaa sulle töissä jätskin, ostamatta edes mitään kojultasi, etkä osaa muuta sopertaa kuin kiitos ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer