sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Se yksi ja ainoa kesäinen päivä

Tai ainakin siltä eilinen tuntui. Kiitin onneani, että olin ainoastaan aamuvuorossa, koska pääsin sitten puolikolmesta eteenpäin vapaalle!! Ja suuntasinkin skootterin heti mökillemme, jossa tätini sekä serkkuni olivatkin jo perheeni kanssa. Oli kyllä ihanan aurinkoinen ja mukavan lämmin ilta <3 En kuitenkaan ottanut kovin paljoa kuvia päivästä, koska olin tyhmänä jättänyt kamerani lataamatta ja mökillä se olikin sitten jo kivan lopussa. Enkä itsestäni saanut niin järkevää räpsäystä, että tänne sitä voisi tunkea.. Jtn vain muutama kuva tänne..
Kolme nuorinta on serkkuja ja vanhin on pikkuveikka. Ja mukana myös sumennetut haamut!

Ja aivan ihanan makuinen marjakakku, missä marjojen lisäksi kermarahkaa ja rukinen ja maukas kakkupohja <3
Tällasta kuvaa vielä illalla ikkunastani :)

Tänään mulla onkin sitten vielä iltavuoro tulossa, joten oli pakko tulla kirjoittelemaan tänne nyt. Siivousta edessä.. Jei. Mutta torstai¨na saatte varmaankin aika suurta kuvasaldoa kun olen silloin päättänyt viettää koko päiväni kaupoissa kierrellen ja reippaasti rahaa tuhlaillen. Tällä hetkellä jo pelkät must-kamat saa osakseen reilut 200e... hahaa. Tulee olemaan niin hauska ja raskas päivä! Ja tiistaina lähdetään äidin tädin luo hengailemaan. Ja kaikki muut päivät onkin sitten lähiaikoina töissä vietettäviä.

Varotan sitten kaikkia nitä, jotka ovat ehkä harkitsevaisia menemään tähän samaan hommaan. Jos satut omaamaan kauniit ja nätit kynnet niin voit sanoa niille hyvästit heti myymään mennessä. Meinaan välillä itsekin ahdistua kun monta päivää kuluu ennen kuin loputkin liat on lähtenyt. Ja sitten ne täytyykin liata uudestaan. Ja sormet on välillä niiiin tahmaset mansikasta että niitä täytyy pakostakin pestä tunnin välein siellä. Mutta rahan takiahan minä tätä teen :D Odottelen tässä juuri, että kahden viikon aikana kerääntynyt 500e palkkani saapuisi tilille. ^^ Mutta nyt todellakin täytyy mennä hoitamaan muita asioita. Bye ihkut stalkkerit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer