keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Auringon pilkahduksia

Pilkahduksia, juuri niin. Nytkin oli näytetty hellettä ja aurinkoa koko päiväksi ja tähän mennessä se keltainen mollukka on vain muutaman kerran taivaalla näyttäytynyt tuon harmaan esiripun takaa! Ja nyt kuulin kaikenlisäksi ukkosen!? Siis mitä ihmettä. Ö.ö Sunnuntaina oli onneksi nättiä ja päätettiin lähteä kaverin kanssa pienelle pyörälenkille mun töitten jälkeen. Oli kyllä hauskaa eikä jalatkaan tullut, yllättävä kyllä, kipeiksi, vaikka itse pyöräillessä hieman valittivatkin. Olen kulkenut liikaa helpolla mopolla D: Kaikki kuvaset ovat itseasiassa siltä päivältä, koska maanantain ja tiistain vietin töissä ja tämän päivän lepäillen.

Tällattiin pukeutuneena hyppäsin pyöränselkään kunnes tajusin, että tuo takki oli aivan liian kuuma.. (Ja kyllä, peili hieman likainen xD)
Oli pakko pysähtyä hetkeksi kuvailemaan xD

Ja syömään ;)

Mansikkavarras! Namsk <3

Piiloilen!

Puun pussaaja bongattu!!1 (En millään saanut muoksittua värii paremmaks)

Maaalaismaisemaa :)
PERRRRRHONEN

Ja sen kaverit... xD

Ja kovan liikunnan jälkeen täytyy varmistaa, että läskit varmana palaa takaisin!
Maanantai oli kyllä töissä todella hyvä päivä vaikka jatkuvasti satoikin. Jotenkin sain vaan hirveästi myytyä ja ansaitsinkin sen takia pienen bonuksen palkkaan :) Pomon tullessa paikalle oli oikein yllättyneen näköinen ilme tällä ja sen jälkeen hän kehuikin mua siinä puolentunnin ajan jokaiselle asiakkaalle.. Pääsin lähtemään hieman myöhempään kuin yleensä, mutta eihän se haitannut kun jalat ei kerrankaan ollut tulleet kipeiksi kun olin älynnyt vaihtokengät ottaa mukaan!

Tiistai olikin sitten hieman hiljaisempi ja tulin aivan rättinä kotiin. Hoidin pakolliset jutut ja painuin suoraan pehkuihin. Taisinkin sitten nukkua jotain 11h? xD Tämä päivä on siis mennyt toipumisee ja lepäilyyn, jotta jaksan seuraavatkin päivät. Hieman sain yhtä kaappia siivottua ja hieman imuroitua, mutta sen enempään ei voimat vain ole riittänyt.. :S Ajattelin siis tehdä myös jotain hyödyllistäkin ja tulla kirjoittelemaan tänne, jotta blogi ei ihan kuolisi. Nyt mulla kuitenkin loppui jutut, joten häivyn ja toivon, että siellä muualla on ollut ja tulee olemaankin nätti sää <3

2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi!!! liityin lukijaks :-)

    http://gameofmy.blogspot.fi/ <--- lukijaks saa liittyy :-D

    VastaaPoista
  2. Khiits ja tervetuloa :) Ei sun blogikaan pöllömpi oo ;)Saatoit saada lukijankin :D

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer