perjantai 27. huhtikuuta 2012

Merikarhu

Huhhuh. Tänään koulunpäivän jälkeen (Juu, vappumeinkinkiä ja jalkapalloa, ei mitään erikoisesti kommentoitavaa) pääsin siis katsomaan äitini kuskaamana juhlapaikkaa rippijuhliini. Vaihtoehto 1 oli siis tällä viikolla tsekkauksessa ja ensi viikolla mennään vielä toista katselemaan. Tämä 1. on kyllä 400e halvempi, joten luulen, että painottaudutaan tähän, varsinkin kun paikka osottautui todella mukavan oloiseksi.

Merikarhu on siis paikan nimi ja voi että kun se oli mukavassa paikassa. Vaikka Salolaiset kovasti väittävät kaupungissa asuvansa niin 10km keskustasta (kuului edelleen tähän kyseiseen kaupunkiin) löytyi aivan mahtava rauhallinen ja niiiiiiin nätti paikka. Ja siellä oli eläimiä! Ja niillä ihan valtavat tilat. Hirveät uimaaltaat ja pupuillakin hyvin hauskat häkit. Eikä se kuitenkaan ole siinä ihan 'varsinaisen' juhlarakennuksen vieressä, joten jos haluaa olla fiineissä ja tyylikkäissä rippijuhlissa voi olla siellä ja jos taas haluaa mennä rapsuttelemaan eläimiä niin kävelee tien yli toiselle puolelle (n. 100m). Simppeliä!

Tällainen näkymä avaralta terassilta, jota en kuvannut kummemmin (huom! leikkikenttä)
Ja koska huonokin kuvan pitäisi kertoa kovin monta sanaa (tässä tapauksessa ei ehkä iha tuhatta) niin päätinpä kiusata teitä näillä maailman surkeimman valoituksen omaavilla kuvilla, jotka vain räpsisin jaksamatta sen kummemmin pohtia säätöjä. Se oli oikeastaan aika vapauttavaakin. Napsauttamalla kuvat suurenevat!

Äitini siinä oikealla poseraa xD Mutta tällainen on siis isoin tila sisällä

Ja tällaisia pikkuhuoneita on mukana myös! (sori pahasti palanut)

Huomaatteko lammen!!?? Rippijuhlissa vaan uimaan xDDDD

Eikö ole kivaa, että nuoremmilla on tekemistä?

Tällaisessa paikassa kanahäkit, kuva ei tee oikeutta paikalle!

PIKKUPUPUJAAAAAAAAA <3333

JA LISÄÄÄÄÄÄÄÄ

JA VIELÄ YKSI xDDD

Hanhiakin löytyi...

Sekä vuohia.... (näettekö niiden lammen)

Ja viimeisenä KAKSI POROA (okei, kuvasi vain yhden xD)

Tuliko tarpeeksi elukkakuvia xDDD Innostuin kuvaamaan niitä ja kun autoon pääsinkin niin oli yli 100 kuvaa kamerassa ^^' Olen kovin pahoillani kuvatulvasta, mutta on teillä ainakin nyt katsottavaa, vaikka luettavaa ei niinkään. Hyvää alkavaa vappulomaa ihmisille!

2 kommenttia:

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer