torstai 19. huhtikuuta 2012

Torstai - Thursday - Torsdag - Jeudi?

Onkohan tuo viimeinen 'hieman' erilainen? Tänään minulla oli siis ranskankoe, joka meni omasta mielestäni ihan päin mäntyä kun kuuntelutehtävästä sain vain vaivoin muutaman sanan selville ja lauseita en osannut järkeviksi muodostaa millään. Mutta toisaalta olenkin olut ehkä vain joka toisella tunnilla... Muuten tänään ei olekaan ollut mitään kovin jännittävää. Sitä samaa koulutylsyyttä...
Ei ole tullut muutamaan päivään kirjoiteltua ja nyt täytyykin kovasti miettiä, olenko tehnyt jotakin erityisen jännittävää niiden aikana *miettimistauko* Hmm... Eilen ainakaan ei mitään ollut, paitsi, että päästiin vähän aikaisemmin koulusta ja sain kemiankokeesta 9½!! Wuhuu. Oletin, että saisin jonkun 9- tai jonkun ja usein arvaukseni menee oikein.
Tiistainakaan ei tapahtunut mitään. On ollut jotenkin tällainen tylsä viikko minulla. Tai sitten en vain enää muista mitään kiinnostavaa. Nyt teidän on oikein kiva lukea tätä tekstiä ja alkaa miettimään, kuinka paljon mielenkiintoisempia olette kun verrattavissa on tällainen tylsänpuoleinen tallaaja. xD Teen teille palveluksen. Tai siis niille muutamalla, jotka jaksavat tätä yhä tässä vaiheessa lukea.
Maantaiii... Siitä en oikein mitään keksikään, mutta muistin yrittäessäni muistella kyseistä päivää, että olihan minulla tiistaina jotain 'jännää': Uskonnonkoe xD Kaikkia kiinnosti. Mutta kun en muuta keksi ja tähän väliin oli pakko postailla jotain D:


Kun muuta ei ole kerrottavana niin päätin sitten kirjoittaa tuosta yllä olevasta kuvasta, joka on aina minun jokapäiväisessä tarkkailussa. Kun ensimmäiset minimaalliset vihreät lehdet ilmaantuvat silmuihin niin silloin alkaa omasta mielestäni kesä! Nyt kun kuljin siitä tänään ohi niin ne olivat jo ihan paksuina ja vihreinä! Enää viikko tai jnt!! Pakko olla niin. Ne näyttivät jo niin valmiilta avaamaan lehtensä. (kuvahan on otettu jonkinaikaa sitten, joten vihreyttä siinä ei näy) Nuo koivunoksat ovat aina siinä minun 200metrisen koulumatkani -pysäkiltä kotiin- yhdessä vaiheessa ja olen jo useita vuosia niitä tarkkaillut keväällä tarkkaan. Minun oma perinteeni. xD Nyt näin myös vuoden ensimmäisen kimalaisen! Se oli kyllä hieman pökertynyt, mutta pörräsi silti kukasta kukkaan melko suoraan. Heh. Ja luntakaan ei enää ole missään kunnolla näkyvillä.


Ehdin jo hieman säikähtää kun eilen herätessäni näkyi ikkunasta lumisadetta. Rehellisesti puhuttassa myönnän, että uikutus pääsi suustani. Mutta onneksi se suli! Enkä usko, että lumi on enää maahan jäädäkseen. Päivälämpötilat ovat jo liian korkeita auringon porottaessa ihanan lämpimästi. Kesä on  kohta täällä! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer