sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikonloppumeininkiä

Kekseliäs otsikko eikö vain? Ehdin kuin ehdinkin tänne kirjoittelemaan. Eilen en oikeastaan muuta tehnyt kuin hilluin koneella ropettamassa. Mutta sain hahmoni asioita eteenpäin ja se on hyyyyyvä juttu. ^^ Harmittaa vain kun viikonloput menee näin nopeasti! Miksi arkipäivät tuntuvat aina kestävän ja kestävän..? Niinkuin maaaaaaaaaantantai, tiiiiiiiiistai, keeeeeeeskiviikko, toooooorstai ja pelasu pötköön. Mutta elämä ei ole reilua. Näin se meneee.


Tänään mulla olikin sitten ahkerampi päivä. Heti aamusta aloin suunnittelemaan mun rippikorttia, jonka valmiiksi saatuani -Oikeastaan kaikenlaiset erilaiset versiot aikaa veivät- lähdin ulos puutarhahommiin. Tulihan siinä samalla vähän kuvailtuakin. Lopulta kun tulin pari tuntia sitten sisälle niin kädet olivat kivassa mudassa. Sitä likaa sain pestä varmaan 5min!! Ja nyt tulin tänne julkaisemaan teille näitä kuviani, joista harmi vain muutama ei onnistunut, joten en näytä niitä teille, hähää :P

Tänään on jotenkin ollut hieman kipeä olo. Oli oikeastaan eilenkin. Se alkoi minun mielestäni perjantain liikuntatunnista, josta jäi kurkkukipu, joka edelleen jyllää päällä ja nokka alkanut lisäksi vuotamaan. Äässh, en kyllä juuri nyt haluaisi tulla kipeäksi kun kokeita on tulossa joka viikko ainakin yksi. En halua, että ne kertyy. Kuitenkin aivan mahtava sää antoi mukavaa lisäpirteyttä. Näin tänään ENSIMMÄISET PERHOSET, halleluja! Muutenkin varjossakin oli reilu 10 astetta!  Mutta niin, plussat ja miinukset vielä:

+Ulkona oli aivan mahtava ilma tänään!
+Sain kirjoitettua postauksen
+Kutsukortista tuli ihan kivan näköinen lopulta
+Sain ottaa melko rennosti viikonlopun
+Hyvää musiikkia
+Huomenna katsomaan Iron Skytä
-Huomenna kouluun
-Kurkku kipeä ja nokka vuotaa
-Ylihuomenna uskonnonkoe D:
-Pitäisi vielä tehdä liikaa asioita

Tänään näin myös vuoden ensimmäisen LEPPIKSEN <333

Kukkia, kukkia, kukkia rallllaaaaaaa!

2 kommenttia:

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer