lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kiihdytysautoilua

Olen nyt muutaman tunnin tässä taistellut itseni kanssa, että kirjoitanko vai en. Oikeastaan ei ole mitään kunnon kirjoitettavaa eikä kuviakaan ole kuin kaksi. D: Mutta kun hinku tuli kirjoittaa eikä oikein muuta tekemistä ole niin päätinpä sittenkin rustata tällaisen oudon postauksen.

Eilen oli siis pitkäperjantai. En oikein varmaankaan ollut oikeissa tunnelmissa, -surullisissa ja haikeissa jonkun 2000 vuotta kuolleen hyypän vuoksi-, mutta eipä tainnut kovin moni muukaan olla. ^^' Visitoimme mammallani, jota yritin neuvoa Gimpin käytössä xD Normaali kopioi-liitä systeemi ei meinannut hänen päähänsä mennä. Mun mamma on silti <33 Kaikkien muitten kanssa olisin turhautunut älyttömästi, mutta hän on jotenkin niin samanhenkinen ja kykenee nauramaan itselleen ^^


Eikö olekin kiva xD Sitä oli kiva koota.
Mutta hei! Avasin ensimmäisen Kinderin tänään. Tai oikeastaan eilen mammallani juuri sain myös kivan barbabapa- hahmon, mutta en laske sitä kun se ei ollut tällainen "virallinen" xD. Tästä virallisesta sain jäskän kilpa-auton, joka näkyykin tuossa minun uskomattomampaakin uskomattomammassa kuvassa ^^'

Ja sitten tänään luin tuollaisen mahtavan kirjan, jota suosittelen kyllä kaikille nimeltä Lumotar. Scifi-kirja, joka minusta ainakin antaa melko jänskiä näkökulmia elämän kehitykselle. Nappasin sen aikoinani kirjastosta sen takia, kun tuosta kannesta tuli jotenkin mieleen Avatar.
Muutenkin olen alkanut pitämään Scifi-kirjoista eniten kun ne laittavat aina pohtimaan syvällisesti maailman menoa. En ole vielä yhtäainutta huonoa yksilöä lukenut. Ja scifillä en nyt tarkoita mitään vanhoja Star Wars- sarjan kirjoja vaan tyyliin sellaisia kuin Nälkäpelit, Tarkoitettu (en kestä, että sen toinen osa ilmestyyy!), Routasisarukset ja nyt tämä Lumotar. Muitakin hyviä toki on, nuo vain pälkähtivät ensimmäisenä nyt mieleen.

On mielestäni ainakin niin jännä pohtia, että minne tämä ihmiskunta oikein onkaan menossa. 15 vuodessakin ollaan jo niin paljon ja niin nopeasti kehitetty uusia juttuja ja vimpaimia. Miettikääpä seuraavat 30 vuotta eteenpäin jos sama tahti säilyy! Mutta mennäänkö tässä eteenpäin vai syvemmälle pohjamutiiin? Nyt sentään jotkut ovat havahtuneet kierrättämään ja säästämään, mutta silti mielestäni aika huonolta vaikuttaa. Ja kuinka paljon avaruudessa on tutkimatta! Viimeisen lukemani tiedon mukaan, on löydetty jo lähes 200 planeettaa, joilla voisi olla elämää niiden sijainnin perusteella. Minun mieltäni aina pohdituttaa, että pakkohan sitä joidenkin kansojen olla omaamme edellä ja aloittanut jo avaruusmatkailun! Tuollaiset kirjat kuin Lumotar laittavat juuri haaveilemaan juuri tällaisista mahdollisuuksista kun taas sitten esim. Nälkäpelit ja Tarkoitettu laittavat pohtimaan, että millaista maailmassa tulisikaan olemaan jos tämä järjettömyys mikä nyt on alkanut kehittyä, jatkuisi maapallollamme. Routasisaruksetkin oikeastaan kuuluu tähän viimeisimpään kastiin, mutta se tuntuu jotenkin ehkä jo enemmän fantasialta kuin scifiltä?

Hahaa. Kirjoista minä voisin pölpöttää vaikka pienen ikuisuuden. ^^' Yritän olla pääsemättä vauhtiin, koska sillon koko postaus täyttyisi vain jo yhdestä kirja-arvostelusta xD Tänään olen vielä illalla lähdössä yökirkkoon, joka alkaa vasta kello 22. Jänskää tulee varmaan olemaan kun yritän pitää silmäni auki. Kirjoittelen ehkäpä asiasta lisää huomenna. Nyt kuitenkin tämä kirjoitusinto alkaa mennä joten enään hyvät ja huonot asiat:

+On lauantai ja loma
+Kävin aamulla suihkussa niin ei tarvitse enää illalla raahautua
+Tein matikan ja fysiikan läksyt oudossa tarmouspuuskassa
+Sain luettua jälleen yhden kirjan huomaten, että se oli tosi hyvä
+Tänään ei ole oikeastaan ollut mitään pakollisia juttuja hoidettavaksi
-Pyykkikasa on liian iso, mutta en voi pestä niitä, koska ne eivät vielä mahdu pesukoneeseen
-On ehkä hieman tylsää
-Piirtopöydän painetunnistin ei toimi
-Täytyy kohta mennä varmaankin tekemään jotain vanhempien käskystä, koska olen liian kauan saanut rentoutua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer