perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantai 13.

Ei oikeastaan ollut niin paha kuin aluksi ajattelin. Meillä oli tänään kyllä enkun testi ja piippi-juoksu, mutta kumpikaan ei kovasti failannut. Enkun epäsäännöllisistä verbeistä sain 10 ja piippi-juoksusta 9+, joka on ennätys tähän mennessä \o/ Olen toki nyt aivan älyttömän väsynyt, mutta sanoisin, että kaksi aikaisempaa päivää meni kyllä huonommin.

Keskiviikkona ei oikeastaan tapahtunut mitään kovin erikoista, AT-tunnilla hilluttiin kaikilla muilla sivulla ja kemian koe meni jotenkuten.. Arvioisin, että saan 8½-9½. Ainakin toivon xD Lisäksi harjoittelin eiliseen Nouhätä-kisaan, mikä osottautui järkeväksi ainakin teoriakokeen kannalta...

Niin ja eilen oli sitten tämä kisa. Piti herätä aikaisin, jotta ehti 7.45 Uusikaupunkiin lähtevään bussiin -.- Ja siellä oli vuorossa sitten vaikka kuinka monen tunnin odottelu ja lopulta saatiin kuulla, että ei kolmen parhaan joukkoon sijoituttu, mitä en kyllä kovinkaan ihmettele, koska menetimme puolet pisteistä ensimmäisessä käytängön osuudessa -.- Siinä sitä sitten vietettiin sen radan jälkeen 3h tyhjänpanttina kun odotettiin muiden ryhmien suoriutumista samaisesta. Oli tyyyyylsää. Ja turhaa. Eikä kuvatkaan oikein onnistu, vaikka niitä tässä postauksessa muutama näkyykin.

Hyyyi kun sen palokunnan ikkunanpielet näytti tällaisilta!!

Mutta kylläpä viikonlopun alkaminen tuntuukin mahtavalta, vaikka olinkin periaatteessa vain kaksi päivää koulussa xD Ajattelin kuitenkin kirjoittaa tänne tällaisen turhempaakin turhemman postauksen, vaikka olen lopen uupunut ja taifankin mennä vain lukemaan kirjaa tuohon vieressä pehmeänä odottavalle sängylle. Tämä taas siitä syystä, että en uskalla luvata, että olisin enää kauan muistanut, että mitä olenkaan tehnyt parin päivän aikana O.o' Mutta nyt lopetan. Adios!

PALOAUTOOOOOOOOOOOOOOOO
Juu, oli vähän tylsää bussipysäkillä odottelu niin tuli kuvattua autoja...
Eikö kaikki näytäkin niin sexyiltä nuissa? xD Niitä piti pitää koko päivä -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer