lauantai 21. huhtikuuta 2012

Oho, tämä onkin erilainen...

Siis tämä bloggerin uudistuminen D: *repii hermojaan* Piti mennä chromekin latailemaan, jotta näkyisi hyviin ^^' Minä en tykkää tästä. Mutta kuitenkin. Piti kertoa eilisistä ja tämän päivän tapahtumista.


Eilen lähdin koulusta kaksi tuntia aikaisemmin skipaten liikunnan. Syynä oli äitintädin, Anjan luokse meneminen. -Mammani sisko jos joku ei tajua-. Hän muuttaa ihan viikon sisällä maailman ihanimmasta paikastaan kun ei 75 vuotiaalla, puolivuotta sitten leskeksi jääneellä,  ole resursseja pitää niin suurta maaplänttiä kunnossa. Joten tuo muuttaa meitäkin hieman lähemmäs omien lapsiensa luokse. -Minun pikkuserkkujen ja äitini serkkujen, jotka ovat pikkuserkkujeni vanhempia- Ne rakentaa sinne uuden talon naapuriin niin että Anjan on helpompi tulla toimeen. Mutta että olin haikeena kun viimeistä kertaa sen ihanan tontin näin!! Kun siellä on sellainen ihana lampi, jossa ollaan joka kesä uitu, vaarinpirtti, jossa ollaan nukuttu (sellainen ihana pikkumökki) ja maata ja metsää niin paljon kuin sielu sietää! Siis sen itse kunnon asuinrakennuksen lisäksi.

Mutta jossain vaiheessa se olisi kuitenkin pitänyt myydä. On vain niin surullista kun ei saa enää nähdä sitä ihanaa paikkaa!!!! *itkeä parkuu* Elämässä kuitenkin mennään eteenpäin. Ymmärsin myös, että eihän minulla ole edes kuvia paikasta! Vain muistoja. Yhyy.

Surkuttelut kuitenkin taakse. Tänään piti olla täysin roolaamiselleni pyhitetty päivä, mutta eihän tuo toki käynyt vanhemmilleni vaan nuo raahasivat minut pikkupoloisen isänäidilleni, juhlimaan tuon synttäreitä. Pidän paljon kyseisestä mammasta. Hän kun on vasta 61 ja nuorekas kuin mikä! Okei, myönnetään, että välillä täytyy selittää yhä uudestaan miten joku juttu muokataan (kuvanmuokkausta siis tarkoitan) mutta muuten ollaan niin samanhenkisiä näpertelijöitä & valokuvaajia.

Kuvat ovat kyllä nyt vanhoja kun ulkona ei ole vielä mitään uutta kuvattavaa ollut

Pitäisi varmaan tänne tehdä joskus jonkinlainen sukupuu tärkeimmistä sukulaisista, mutta kun juuri kokeilin niin tajusin, että se onkin älyttömän hankalaa D: Ehkä tungen sen jossain vaiheessa tuohon minä- osioon. Mutta nyt taidan lähteä koneelta. Lupauduin menemään kaverin kanssa pyöräilemään D: Kyseinen kaverikin varmaan lukeekin tämän postauksen piakkoin xDD Ja näin mainiten niin en ole pyöräilyn fani. Juoksen paljon mielummin, mutta uhrauduin nyt. Ja illalla tulee viimeinen Terra Nova jakso!!! VIIMEINEN. Sekin jättää minut. Yhyyyyyyy, elämä on jatkuvaa kivoista asioista luopumista.

 Mutta sentään ulkona on kiva ilma nyt ja lämmintä! Kaikki nauttimaan tuosta säästä, bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer