keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Täytyy nähdä tänä vuonna

Miksi juuri silloin kun pitäisi tehdä jotain, tulee tehtyä kaikkea täysin muuta? Vakuutan itselleni, että istahdan koneelle tekemään johdantoa, mutta sitten pienen pieni ajatus facebookista tai muiden postausten lukemisesta hiipii päähän ja sitä aattelee vaan nopeasti selata nettiä läpi... Ja kappas kummaa miten kävi... Päädyin selailemaan taas jotain ihmeellisempiä juttuja ja lopulta päädyin tekemään tällaista listaa, mitkä leffat pitää tänä vuonna ainakin nähä (joko elokuvateatteris tai vuokrattuna) Tummennetut haluan TODELLA ehdottomasti katsoa.

JO ILMESTYNEET:
-Hobitti, odottamaton matka Traileri
-Piin elämä Traileri
-Looper Traileri
-Total Recall Traileri
-Jack Reacher Traileri
-Dark Shadows Traileri
-The Avangers Traileri
-Inception (oon nähnyt joskus vaan osan) Traileri
-Hannu ja Kerttu Trailer



TULEVAT 27.2.2013 -> :
-Lumoava kirous Traileri
-Luukaupunki (PAKKO nähdä) Traileri
-Vieras Traileri
-Die hard 5 (olen fani xD) Traileri
-Percy Jackson 2 Vuotanut traileri
-Nälkäpeli 2 Fanmade
-Hobitti 2 (paljon kakkosia)
-Pirates of the Caribbean 5
-Pilvikartasto Traileri
-After earth
-Oblivion


Onhan siinä nyt ainakin jonkin verran katsottavaa tälle vuodelle ^^' Onko teillä kenties jotain lisäyksiä? Saa ehdotella khyll, kuulen mielelläni muistakin hyvistä leffoista :D

Kuten tuosta elokuvalistasta näkee, oon fantasia-scifi fani kaikin puolin. Rakastan niin fantasia ja scifi leffoja kuin kirjojakin. kauhua en tykkää katella kun niissä ei ole mitään ideaa ja komediat/rakkausstoorit menee ihan hyvin myös ajanvietteeksi, mutta ei oo yleensä ihan must, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.. Ja tänä vuonna on tulossa niin paljon ihan uskomattoman mahtavia leffoja! Millä mä ehdin katsomaan noi kaikki?? Mutta joo... Tätä postausta oli siis kiva jos kommentoisitte, mitä tykkäsitte, haluatteko samanlaisen ehkä kirjoista? Ja muutenkin olis kiva kuulla kommentteja teidän leffamausta. ^^ Eipä mulla tässä muuta, iltoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer