sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Rupattelua jälleen

Iloista sunnuntaita vaan kaikille! Aattelin tulla tänne päivittelemään, vaikka uusien kuvien määrä keskiviikosta on 0... Jotenkin ei ole jaksanut vaan räpsiä mitään. Lisäks tuolla on satanut aika kivasti koko ajan lunta niin en oo viittinyt ulos lähteä... Hienoa tekosyitä, tiedän. :D

Torstaina en tehnyt oikeastaan mitään kummallisuuksia, kemiankoe meni jotenkuten ja kotona tein äikän päättötyötä. (Jäiks, kuinka paljon se on vielä kesken!) Perjantaina saatiin meidän matikan harjoituskokeet (jeejee, 9½) ja sitten jäin vielä kaupungille ostamaa tasapohjasia kenkiä. (Ostin yhet ihanat 50 egee, mutta ulkona niillä kävellessäni tajusin, että pohjat ihan sikaliukkaat, joten täytyy odottaa kelejä, jolloin asfaltti näkyy! xD) Eilinen meni nukkuessa pitkään, lukiessa kivaa kirjaa (vaik piti tehä äikkää :S) ja Espoossa serkkujen luona. Siellä menikin tosi pitkään kun oltiin kotona vasta vähä yli 23... Ja tänään kävin synttäreillä ja jatkoin viimeinkin äikän työtä. Siinäpä se on kivasti tiivistettynä.

Mun piti teille tänne väsätä sellanen kiva postaus, mutta toi äikkä venähti ja nyt en enää ehi :( Mutta koitan jotain erikoista kehitellä mahd. pian! Se on lupaus! Nyt tekemään huomisen läksyt yms, moikka!

2 kommenttia:

  1. http://colorsofthewiind.blogspot.fi/2013/02/s.html

    haastoin sut kamuseni (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyypä yrittää toteutella sitte jossain vaiheessa postausta :)

      Poista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer