sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vielä on lomaa jäljellä...

Rakastan tätä bloggerin laatua xD
Niin on. Tämä päivä xD Huomenna täytyy jaksaa raahautua kouluun. Se saattaa olla hieman ongelmallista, mutta toivon, että selviän. En ole muutamaan päivään kirjoitellutkaan tänne, joten nyt korjaan tämän ongelman. Tässä on nyt muutaman päivän sisällä tapahtunut kaikenlaista, mikä on toki vähentänyt koneella olo aikaani. Edellispäivänä olimme serkkuni synttäreillä melkeimpä koko päivän. Oli mukavaa, mutta koska en kysynyt lupia ihmisten pärstien julkaisuun niin en niitä kuvia tähän lisää x')

Eilinen oli taas melko kiireinen päivä, jonka vietin perheeni kanssa Turussa. Tarkoitus oli käydä katsomassa uutta lasiani, (Isäni = maksumies, harkitsee nyt vakavasti jopa Canonin EF 50-200mm L f/4 IS USM zoomia! Hintana oli 1000e) mutta matkaan tarttuikin tukeva jalusta sekä polarisaatiosuodin xD Olen sanonut, että minua ei kannattaisi päästää kameraliikkeeseen! Noiden kahden yhteishinnaksi pyöristyi 225e... Onneksi pappa betalar! (Älkää nyt luulko, että olen sellainen mistään ymmärtämätön, pilalle lellitty kakara, en ollut vain saanut vielä vanhemmiltani lahjaa. Ja isä on innostunut sentään jonkinlaisesta harrastuksestani xD)
Tämän jälkeen poistuin iloisena kaupasta ja suuntasimme tätini luokse. Tällä oli ollut  26v synttärit 1.1, mutta juhlimme niitä nyt ja näin ensimmäisen kerran tätini uuden asunnonkin. Olihan se pieni, mutta silti oikein mukava kerrostalo huoneistoksi. Mussutimme siellä jos jonkinsorttista sapuskaa ja poistuimme mahat täynnä.
Ei muuta kuin uuteen paikkaan kuokkimaan xD Ajoimme autolla muutaman kymmenen kilometrin päähän äidintädin luokse. Sielläkin saimme ihan mukavasti ruokaa ja kokeilin ensimmäisiä kertoja tuota ihanaa jalustaani <3 Hieman ennen yhdeksää lähdimme vielä kotiin. Kotiin päästyämme myönnän, että olin hyvin väsynyt, mutta en tietenkään mennyt suoraan nukkumaan x) Piti vielä katsoa telkusta tuleva Sahara -elokuva. Tämä tietenkin auttoi mukavasti unirytmini palauttamisyrityksiä.
Ja siis mikä ilma tänään olikaan ^^ Aivan ihana auringonpaiste, joka laittoi lumen kimaltelemaan. Valitettavasti pakkastakin oli sitten paljon, enkä voinut ulkona viettää paljoa aikaa enne kuin kameran akut loppuivat pakkasen niitä kuluttaessa. Huomenna kouluun. Koitan jotain kirjoitella siitäkin.^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer