perjantai 27. tammikuuta 2012

"Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen."

Tänään oli taas tämä ihana perjantai -.- Lukujärjestys näyttää pelkkää kidustusta aina tälle päivälle kuten olen aikaisemminkin kertonut. Tänään ei kuitenkaan ollut niin paha perjantai kuin viime viikolla. Mukavuuden asteitakin oli havaittavissa! Viikolla ei ole tapahtunut mitään järin ihmeellistä. Sitä perus koulumeininkiä. Tänään sitten aloin pohtimaan, että mistäs sitä kirjoittaisi postauksen. Ja päätin kirjoittaa haaveilusta, koska sitä harrastan aika usein. Kuljen pää pilvissä enkä elä nykyhetkessä kovinkaan voimakkaasti.
On niin mukavaa aina haaveilla tulevaisuudesta, koska niihin hetkiin pystyy aina kuvittelemaan päätä huimaavia hetkiä. Ei noiden hetkien tarvitse käydä toteen, niistä on vain mukava haaveilla.
Haaveilla voi monesta asiasta. Joku toivoo uusia vaatteita, joku hyvää työpaikkaa ja joku elämänsä suurta rakkautta. Kaikki haaveemme eivät käy toteen. Se asia täytyy vain hyväksyä. Jotkut kuitenkin näistä monista salaisista toiveistamme saattavatkin käydä toteen. Sen vuoksi on jo hyvä haaveilla, että osaa varautua näihin tilanteisiin. Tosin tilanteen oikeasti tapahtuessa huomaa, että ei ole osannut varautua ollenkaan.

Kuva on omaottamani muuten. Otin sen kaiketi eilen heti kun tulin kotiin, koska aurinko oli niin ihanan näköinen. En saanut tuota kyllä kovin hyvin taltioitua. Ja tuo mietelmä sopi mielestäni tähän aiheeseen melko hyvin ^^
Itselläni on monia toiveita ja haaveita, joita en kyllä aio alkaa tähän vuodattamaan. Omat haaveeni eivät vain koske lähitulevaisuutta. Ne ovat suurimmaksi osaksi suunnattuja kymmenien vuosien päähän. Miksi? En tiedä. Olen sen luontoinen ihminen. En halua äänekkäitä Jaguaareja enkä isoja huviloita. Sellaisilla ei mielestäni ihminen tee mitään. Haaveilen tavallisesta elämästä. Sen verran rahaa saa olla, että en joudu päätäni vaivaamaan rahapulan kanssa. Eikö sen pitäisi riittää kaikille? Maailmaa tutkaillessani huomaan, että ihmiset ovat ahneita. Nuo rikkaat, jotka keräävät miljoonia ja heiluttavat maailma taloutta. Mitä he oikeasti tekevät sillä suurella rahamäärällä? Kiusaavat muita? Me suomalaisetkin olemme maailman mittakaavassa rikkaita ihmisiä. Silti meillä on täällä ruokajonoissa jonottavia ihmisiä. Paljon enemmän kuin pitäisi.
Mielestäni suomen palkkoja pitäisi muuttaa. Niille, jotka oikeasti tekevät jotain muutakin kun pelaavat työpaikalla pasianssia, pitäisi saada enemmän rahaa. Mutta yhteiskunta ei ole reilu. Siksi yksi haaveistani on, että ihmiset ymmärtäisivät tämän kaiken ja tekisivät jotain asialle. Ehkä vielä joskus. Saa siitä haaveilla ^^ Tällainen postaus tällä kertaa. Olisin kiitollinen kaikenlaisista kommenteista. Vielä alla yksi aiheeseen liittymätön kuva:

Lassi & Leevi on aina ollut, ja aina tulee olemaankin, yksi lempisarjakuvistani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer