torstai 19. tammikuuta 2012

Miten aika onkin niin outo käsite?

Ööh... Taas outo otsikko. En tiedä mistä noita repäisen. Neljään päivään en ole oikein mitään kirjoitellut kun aina tietokoneelle istuessani on ollut niin angst olo, että olen päättänyt jättää kirjoittamatta. Tulisi vain sellaista hirveetä ruikutustekstiä tänne... Kyllä nytkin on hieman sellainen olo, mutta ei paljoa. Tiedättekö sen tunteen kuin seuraisi itseään täysin ulkopuolisena? Että tapahtumat vain vierivät ohi? Sellaisilla fiiliksillä olen tämän viikon ollut.Eniten itseäni ärsyttää (pakko mainita, koska tämä todellakin paljon ajatuksissani) kun kaverit ikäänkuin halveksuvat hyvää koulumenestystäni. Se ei ole oikein! Onko se niin väärin, jos haluan keskittyä tunnilla, että saisin hyviä numeroita, niiden kautta hyvän opiskelupaikan ja siten mukavan työn?? Onko? Näköjään. 'hikke' sanaa olen viimeaikoina kuullut paljon. Nyt niille jotka hokevat tätä muille: Omapahan on menetyksenne! Jos ette ymmärrä panostaa opiskeluihinne niin huomaatte pian siivoavanne vessoja edes jonkinlaisen palkan saamiseksi! (en toki halveksi tätä ammattia, mutta sanoisinko, että moni ei haaveile sellaisesta työstä) Itse olen suunnitellut elämäni ehkä jo liiaksi, mutta mitä se haittaa? Onko huono juttu, että tiedän, minne mennä opiskelemaan ja mitä haluan tehdä työkseni?? Olen tullut yhä ahdistuneemmaksi koulussa kun kukaan ei näytä ymmärtävän mistään mitään! Kaikki painavat vain 'hällä väliä' aseenteella ajattelematta yhtään eteenpäin. Ja aivan pöyristyttävää on nähdä ikätovereitteni kehuskelevan huonoilla numeroillaan. "Mäpä sainkin 6 todistuksen keskiarvoksi!!" Mitä hienoa siinä on? Ei sellaisella pääse edes suurimpaan osaan toisen asteen kouluista! Järjenkäyttö on siis sallittua!

Lisäksi mielestäni on outoa kun porukat eivät ole kuulleet tämän hetken kovimmista puheenaiheista, kuten esim. Italian laivaonnettomuudesta. Mitä nämä nuoret oikein tekevät? Kyllä asiasta on pakko kuulla! Tai toinen lausahdus "Kuka on Timo Soini?". Voi luoja sanon minä. Mielestäni ihmisten pitäisi pysyä edes jollakin lailla juuri sillä hetkellä menevissä isoimmissa uutisissa. Muuten on hankalaa antaa hyvää kuvaa itsestään. Isoin juttu tuntuu olevan Robinin "Frontside Ollie" (mikä on muuten älyttömän ärsyttävä), vaikka sunnuntaina saadaan tietää, ketkä jatkavat toiselle kierrokselle presidenttivaaleihin! Älkää pitäkö minua nyt täysin huumorintajuttomana hikipinkona, joka ei osaa pitää hauskaa. Minun oli vain pakko saada puhuttua suuni puhtaaksi. Osaan myös sekoillakkin yms.

Ja vielä vaaleista: On uskomatonta, että kun kävimme historiantunnilla kokeilemassa iltalehden nuorten vaalikonetta niin kuulin useasti, että "Voi ei! Nyt Timo Soini on ekana, täytyy muuttaa valintoja!" Siis mitä ihmettä! Jos Timo Soini on ekana niin se tarkoittaa, että kyseisellä presidentti ehdokkaalla on luultavasti hyvin samanlaiset mielipiteet itsesi kanssa! Tämä osoittaa vain suurta tyhmyyttä huudellessa tuollaisia... Ymmärtäkää... Vaikka vanhemmat sanoisivat jotakuta henkilöä huonoksi tai lehdet haukkuisivat tämän pystyyn niin teidän EI ole pakko olla samaa mieltä ja leikkiä lampaita. Tutustukaa asiaan ja tehkää omat päätöksenne! Erillaisuus on täysin  sallittua, ja olisi hullua, jos kaikilla tässä maailmassa olisi samat mielipiteet!

Mun ohjenuora, millä muistuttelen itseäni aina masennuksen aikoihin...



Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan








Ja tästähän tuliki nyt vahingossa tällainen hermoromahdus kirjoitus xD Pahoittelen kovasti! Koulussa ei ole oikein mitään tapahtunut, mutta eilen hain kesätyöpaikkaa läheisestä Agrimarketista. Eihän se kamalan hieno paikka ole, mutta matka on todella lyhyt ja tunnen jo hieman henkilökuntaakin. Kesätyöpaikaksi ihan ok.
Oikein muuta kirjoiteltavaa ei ole, ellen ala jälleen saarnamaan tuosta kylmästä mönjästä tuolla ulkona xD Olen kiitollinen, jos jaksoit tänne asti lukea ja olisin vielä kiitollisempi jos vielä kommentoisitkin.



3 kommenttia:

  1. Toi on ihan hyvä että toiset jaksaa panostaa koulunkäyntiin, mut kannattaa muistaa kans, et ees hyvät numerot ei välttämättä takaa tulevaisuutta. Esimerkkinä voin sanoa, et lukiossa mulla oli kaveriporukan paskin todistus (keskiarvo about 7 ja muilla 8-9). Yks kaveri pääsi opiskelee minne halus, samoin minä, jonka ei pitäyn paskan tokarin takia päästä mihinkään. Mut opiskele ahkerasti jos sulla kiinnostusta riittää :)

    - Miyayuke aka. koulukummisi (:

    VastaaPoista
  2. Yyks kyttää mun blogiii xDD Ja thänks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti tulla hiuka kurkistelee et mitä kuuluu :D

      Poista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer