sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Selittelyä

Mun on ihan pakko nyt tulla postailemaan, että mistä johtuu tämä suuri epäaktiivisuus. (viikko ilman kunnon kuulumisia) Se ei johdu siitä, että en olisi mitään tehnyt. Päinvastoin. Olen jokaisena arkipäivänä jäänyt hillumaan kaupungille pidempään, tullut kotiin kun on ihan pimeää = ei kuvia. Nyt viikonloppuna mun piti parantaa asia, mutta eilen meillä menikin hautajaisissa todella myöhään. En tykkää tästä yhtään, koska oli niin kiva ilmakin ja olisin halunnut kuvailla. Sieltä en oikein kuvamatskua saanut kun jotenkin en koe valokuvaamisen olevan kovin sopivaaa...

Yksi syy on myös, että musta on tullut riippuvainen. Vampyyripäiväkirjoihin. Katson niitä päivät läpeensä, enkä meinaa pystyä lopettamaan. Tälläkin hetkellä mulla pyörii kohtausvalikko windowsin playerissä xP Taidan olla pahassa liemessä... Mutta hei, kohta loppuvat levyt (eihän niitä ole kuin 15...) ja sitten lupaan kautta kiven ja kannon tulla postailemaan kunnolla.

Kärsivällisyyttä siis vain :D Täytyykin ensi kerralla kirjoittaa mammuttipostaus. Nyt en vaan oikeasti malta. Päivittelemisiin!

1 kommentti:

  1. Video johon kysyin aikaisemmin lupaa, on nyt valmistunut.

    Jos kiinnostaa tsekata:
    http://diibadaabaworld.blogspot.fi/2013/01/153-upeat-25-blogia.html :D

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer