sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jälleen aktiivisena

Eilen loppui vampyyripäiväkirjojen levyt ja tänään viellä neloskauden vilkuilut youtubesta, joten täällä ollaan, valmiina postailemaan aktiivisemmin. Huomasinkin, että tämähän on vasta mun viides postaus tässä kuussa :O En ole oikeastaan mitään tet-ajastani enkä kunnon koulunalkamisesta kertoillut.  Ö.ö

Oikeasti, en ole koskaan rakastanut mitään kirja- tai televisiosarjaa niin paljon kuin tätä kyseistä <3 Awwws

Vietin siis 7-12. päivän työskennellen Kuva-Järvisellä, ja olisihan sitä voinut jaktaa kauemmin. Sain herätä hieman myöhempään, ei ollut läksyjä ja työ oli hyvinkin rentoa. Jäin melkein jokaisena päivänä viellä kaupungille milloin minkäkin syyn takia. Ostin mm. uudet juoksukengät, mitä toivottavasti alan käyttämään heti lumien sulaessa. Sen lisäksi kävin kampaajalla. Leikkautin otsahiuksia lyhyemmäksi siinä ohella. Ei kovin radikaalia, mutta kun ajattelee, että hiukset on ollut tasapitkät jo vuosia, niin suunnilleen sillä sanalla tätä pientä muutosta pitäisi kuvailla.

Nähtiin myös rippileirikamun kanssa piiiiiiitkästä aikaa ja oli tosi mukava vaihtaa kuulumisia. Subilla kuluikin aikaa yli tunti ja sitten kierreltiin vähän kauppoja. Mun bestiksenkin kanssa mun piti tällä viikolla kans hillua, mutta ei me nähty kuin tiistaina kun neiti tulikin sitten heti kipeäksi. Kouluviikko on kulunut ilman häntä ja ikävä kyllä on!

Liikaa pakkasta ja likainen mittari     -   Teinipeileilyä koulun vessassa     -    Lyhty, jonka olen kuvannut aivan liian monta keraa


Oli ääriään myöten täynnä laukku kun tungin uuden kameralaukun (sain aika kovalla alennuksella eli vain 20e) sinne ^^'
Todella aktiivisena ja tunnontarkkana ruotsin tunnilla. Ja ootteko tekin kuulleet tuosta Tamago-pelistä?
Se on muuten jännää, että näiden kahden viikon aikana on tullut joka päivä jotain ideoita mieleen, mistä postailla, mutta nyt olen jotenkin unohtanut ne kaikki ^^' Ehkä nyt, kun aloitan taas aktiivisempana niin muistaisin noita pohdintoja kirjoitella tännekin. Nyt vaan heipat sinne teille ja rentouttavaa iltaa!

Bussimatka kuvailua. Bussi oli ihan jäinen, kun se oli varabussi. Meidän oma bussi oli mennyt rikki :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer