tiistai 29. toukokuuta 2012

Odottelua


Muutama päivä koulua enää jäljellä ennen kuin alkaa kesäloma!? Miten tämä voi olla mahdollista? Voi että kun odotan sitä. Kiire tulee kyllä vain pahenemaan. Nytkään en ole ehtinyt viikkoon mitään kirjoitella kun jatkuvasti on täytynyt jotain muuta tehdä. Ilma on ollut tähän asti mahtava, mutta nyt on kaiketi kylmenemässä. D: Ei se saa. En halua olla rippileirilläni villapaidassaaaa!!! Nopeat kuulumiset kuitenkin nyt kuluneesta viikosta (sen verran kuin muistan xD)

Keskiviikkona ei oikeastaan tapahtunut mitään kovin erikoista. Normi, rento päivä koulussa. Meillä oli vielä sen päätteeksi fysiikan koe, josta nyt tiedän jo saaneeni 9½, vaikka käteeni se ei olekaan vielä tarttunut.

Torstaina jäin vähäksi aikaa kaupungille kun koulu loppui kolmen pintaan ja riparipassien tarkistus olikin sitten viideltä. Löysin kivan bikinin yläosan, jonka toivottavasti kykenen vielä ostamaan vähäisillä rahoillani. Käväisin myös katselemassa boleroita.


Tiedän, se on hirvittävä XD

 Perjantainaa... hmmm... Silloin ei tainnut tapahtua mitään kovin kummallista. Tein vain koko illan Piirustus&Maalaus -työtä, jonka sainkin sitten lauantaina valmiiksi juuri ajoissa, jotta kykenin lähettämään sen s-postissa opelle. Opettajat kun on jo antanut lopulliset numerot merkittäviksi todistuksiimme, mutta joudumme vain odottamaan niiden saamista sinne launtaihin. Olen muutenkin ihan pulassa kun en tiedä, mitä kyseisenä päivänä puen päälleni ^^'


Lauantaina kaverini tuli yökylään. Vietimme illan ensin rästissä olleita koulutöitä tehden ennen kuin aloimme katsomaan Taru Sormusten Herran ensimmäistä osaa. Kun se loppui kello olikin jo niin paljon, että meidän piti mennä nukkumaan, mutta olimme sopineet, että torkumme tälläkertaa teltassa. Päivällä olimme sen jo kommelluksien kautta saaneet pystyynkin. Yöllä oli todella viileätä (kylmää!!) kun heräsin klo 3 aikoihin. Mutta oli jo silloin niin kirkasta, että hetkisen jo luulin, että kello olisi jtn. 8..

Kättä ei kuitenkaan voinut pitää makuupussin ulkopuolella siis silloin, mutta aamulla olikin sitten jo mukavan lämmintä niin, että bestikseni joutui minut vetämään ylös sieltä makuupussista. Sain myös aamulla tietää, että Ruotsi oli (ylläripylläri) voittanut Euroviisut, joita yleensä seuraan livenä, mutta kaverin ollessa paikalla, tein poikkeuksen.
Hieman kyllä ärsyttää kun naapurimaat aina äänestelevät toisiaan. Tosin minäkin usein nyrpistän nokkaani jos pohjoismaat ei Suomelle pisteitä anna.... Tätä mielestäni voisi siinäkin musiikkikisassa parannella.

Sunnuntaina kaverini joutui lähtemään aikaisin, jotta ehdimme käväistä kummitätini luonna. Tai oikeastaan se ei ollut mikään käväisy. Koko loppupäivä siinä yllättäen meni kun vähän pyysin mekon helmaa nostamaan... Vyönkin sovitteluun oikein meni melkoisen kauan. Tuossa vieressä on hyvin vamma kuva minusta kyseinen mekko päällä ja tuossa toisessa näkyy sitten myöskin bolero. (oli pakko laittaa linkki kun blogger irtisanoutui yhtäkkiä kuvanlatauksesta) Tuo vyö ei ole kummassakaan kuvassa oikein, vaikka aika tarkkaan se onkin samalla tavalla kuin vieressä olevassa. Mutta sunnuntai meni siis vain mekon katselemiseen.

Eilen eli maanantaina oli myös kaikenlaista touhua kun jäin koulun jälkeen kaupungille ja käytiin nyt ostamassa bolero. Myyjäkin kehui tätini tekemää työtä kun kuulemma oli niin täydellisesti mitoitettu ^^ Myös passikuvat käytiin samalla napsasemassa kun aikaisemmat ovat kadonneet paikkaan nimeltä jemma. Lisäksi (muistin vasta kun olin kirjoittanut tämän koko höskän) ostettiin kaikenlaista koristusta sinne Merikarhun juhlatiloihin. Siis servettejä, kaitaliinoja yms.

Todaaayyy... Minä tyttö käväisin poliisiasemalla. Ei, en ollut varastanut mitään. Menin vain viemän mopokorttiluvan hakemiseen tarvittavat lappulippuset ja 53e.. Ehdin vielä nopeasti käydä torilla ostamassa pehmiksen ja sitten kävellä nopeasti sitä syöden lähimmälle pysäkille nousten sitten bussiin täsmälleen sen jälkeen kun olin ehtinyt jätskin syödä. Olen niin tyytyväinen, että ehdin mennä aikaisemmalla bussilla. Nyt vain on enää ongelmana päättäjäismekon hankkiminen jostain. Voisin käyttää sitä myös sitten samana päivänä olevassa lakkiaisissa, mutta, mutta... rahatilanne. Argh. Eikö kukaan haluaisi vipata 50e?

Nyt täytyy mennä kukkakauppaan tekemään tilaus, jotta ne ehtivät varmasti konfirmaatiopäivääni. Myös teoriakokeeseen pitäisi harjoitella. On kiire. Mutta ainakin sain nyt päiviteltyä viikon tapahtumat. Se on moro sano poro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer