lauantai 19. toukokuuta 2012

Viimeinkin rauhallinen hetki


Tai oikeastaan ei edes sitä. 6 päivää. Niin pitkään on kulunut viimeisestä kirjoittelustani, koska taaskin aika on tehnyt tepposet ja juksannut minua jatkuvasti niin, että en koskaan ehdi koneelle. Ja kuten varmaan kaikki kykenee nyt ymmärtämään niin en millään muista kaikkea viikon aikana tapahtunutta. Muutama koe on ollut ja koulussa kaikki mennyt  ihan kivasti. Sää on ollut hieman vaihteleva, mutta pääosin aurinkoinen, mistä olen tietenkin nauttinut jatkuvasti. Nytkin ulkona about 16 astetta varjossa ja mukavan aurinkoinen ilma. Tässä alkaa vain stressaamaan kun vieläkään en ole saanut ostetuksi uusia uikkareita, aurinkolaseja, kesäkenkiä jne. Vanhoja kesävaatteitakaan ei ole kuin muutama kaapissani. Klunk.

Helatorstain kuitenkin tässä vaiheessa muistan vielä hyvin. Vapaahan tuo oli ja lähdin kaverini kanssa aikaisin kirkkoon (klo 10:ksi) ja luulin, että siitä saisi molemmat (sekä seurakuntatilaisuuden ja jumalanpalveluksen) ja passi tulisi täyteen. Kaikki sen takia kun äitienpäivänä siellä pappi puhui, että voisi kaksi saada kerralla... Mutta se puhuikin sunnuntaista -.- Siinä tuli sellainen 'tou'- olo. No, mutta eikun siis huomenna puoleksitunniksi kirkkoon ja sitten passin täytteleminen ohi...

Tämän ärsyttävän hetken jälkeen kuitenkin heitettiin kaverini kotiinsa ja lähdettiin äidintädin luokse. Näin nyt ensimmäistä kertaa hänet väliaikaisessa rivarikämpässään. Jotenkin tuli haikea olo kun ei enää ollut kymmeniä neliökilsoja metsää ja peltoa ympärillä, missä koirat olisi saanut vapaana juosta. Kuitenkin tuon tuleva uusi talo on siinä 10km päässä niin mentiin sitäkin tonttia katsomaan ja siellä todellakin oli metsää hehtaareittain! Voi että koirat tykkäsivät juosta! (olimme kaksi, Toscan ja Muusan, ottaneet mukaan)

Siinä Muusa juoksemassa ja Tosca taaempana. (en ole ehtinyt muokata keppiä sen naaman edestä vekeen)
Takaisin tullessamme sinne rivarikämpälle niin Anja-mummi (siksi nimitän äidintätiäni, vaikka ei tuo mikään mamma olekaan)  alkoi siinä kyselemään tarkemmin, että minkälaisen kampauksen mahtaisin sinne rippijuhliin haluta. Selittelin vähän epäselvästi ja Anja sitten sanoi, että hän kokeilee sitten kaikenlaisia. Ensimmäisen tekoon menikin sitten tunti ja 33 pinniä xD (ei kuvaa siitä, koska ne on niin hirveitä D:) Se oli kuitenkin mielestäni hieman liian aikuismainen ja olisikin varmaan sopinut johonkin vanhojentansseihin...

Kasvot sensuroitu xD
Sitten kokeiltiin siis toista kampausta ja siitä tulikin ihan miellyttävä eikä aikaakaan menyt kuin 30min ja 10 pinniä! Paljon helpompikin siis ja näytti omaan silmääni paremmalta. Sitten vielä kertoilin, mitä pikkumuutoksia haluaisin vielä varsinaiseen kampaukseen, mutta niitä ei enää kokeiltu. Tuossa kuvassa on siis se 2. versio, mutta se on vain myös nopeasti hutaistu kokeilu, mikä näyttää älyttömän karvaiselta kun siinä ei ole miltein yhtään lakkaa xD Hiukset eivät tule olemaan ihan noin kiharallakaan lopullisessa kampauksessa, mutta minun hiukset yllätti kihartuessaan heti kun niihin koski.

Kotiin saavuin juuri sopivasti katsomaan uutisista kaikki USA-Suomi pelin maalit. Jännitin kovasti sen kaksi minuuttiia. xD Tiivistetyn version siis näin, mutta siinäpä olikin kaikki tärkeimmät hetket. ^^' Facebook ei ollut sitten yhtään täynnä sitä selostusta jälleen kerran.. -.-

Eilen oli jälleen hyvin normaali päivä koulussa. Kotiin tullessa olikin sitten taas... No ei parhaimpia päiviä vanhemmilleni. Mutta onneksi on ystävät <3 Kaverini kanssa mentiin hölkkälenkille ja ihanasti tuli unohdettua kaikki ikävät jutut. ^^ Nukkumaan pääsin siis ainakin osittain iloisena ja nukahdinkin heti, koska väsyneenä uni nappaa paremmin ainakin minulle.

En tarpeksi usein tule kirjoitelleeksi kavereistani. Koulussa hillun yleensä sellaisessa porukassa, johon kuulun minä, bestikseni, kolme muuta hyvää ystävääni ja yksi sellainen joka, (ei millään pahalla) enemmänkin roikkuu mukana ja ärsyttää usein aika vahvasti. En minä kuitenkaan häntä ole kehdannut häätää tai sanoa pahasti, koska yleensä en tykkää haukkua muita enkä aiheuttaa pahaa mieltä. Täten voisi sanoa, että en myöskään omista 'vihamiehiä' ainakaan omasta mielestäni. Tulen juttuun useimpien kanssa, vaikka jotkut saattavatkin olla niin älyttömän ärsyttäviä. Kirjoittelen tähän nyt siis mielipiteitä tästä kaveriporukastani ja muutamasta muustakin hieman läheisemmästä kaverista:

Bestis
Häneen tutustuin 5. luokan puolessavälissä kun kyseinen henkilö muutti Espoosta kilsan päähän omasta kodistani. Tämä vaaleahiuksinen ihanuus osaa kyllä olla luotettava ja piristää. Hänelle voin kertoa paaaaaljon enemmän kuin muille. Muut kaverini aina ihmettelevät, että miten voimme olla kavereita kun kinastelemme niin paljon, mutta se on sellaista hauskaa väittelyä ainakin useimmiten xD Muut vain näkevät sen hieman eritavalla. Parasta hänessä on kuitenkin varmaankin se, että minun ei tarvitse yhtään esittää mitään. Voin lukea bussissa vieressä istuessa kirjaa enkä tunne oloani yhtään vaivautuneeksi kun en jatkuvasti pidä puhetta yllä. Ja mököttääkin saan, mutta yleensä silloin kyllä alkaa kuulua tivaamista, että minkä takia olen niin hiljainen. Bestikseni on paras musiikissa ja rakastaa ratsastusta. Hänen perheessään on myös kaksi mahtavaa koiraa ja muutenkin pidän sekä neidon äidistä & isästä. Unohtamatta isovanhempia xD Bestikseni seurassa voisin olla aina. Tai ainakin melkein. Voisin myös kirjoittaa vaikka kuinka pitkään, mutta sitten tästä postauksesta tulisi romaani, jota kukaan ei jaksa lukea, joten siirryn seuraavaan kaveriini.

Urheilija
Todellakin. Kyseinen kaverini harrastaa suunnilleen jokainen päivä jalkapalloa ja on muutenkin niin ihanan urheilullinen. Pituutta löytyy myöskin kiitettävästi. Mahtavaa ja hauskaa seuraa ja jutut ei yleensä pääse loppumaan. Hänellekin voin kertoa useimmat asiani ja luotan kyseiseen kaveriini paljon myöskin. Tutustuin punapääihanuuteen vasta tullessani 7. luokalle, joten kaikki jutut eivät ole vielä minulle paljastuneet, mutta todellakin tulee koulussa häntä ikävä jos sattuu jossain poissa olemaan. Menen hänen seuraansa silloin kun haluan jutunaihetta jostain kun omassa mielessäni pyörivät vain samaiset mömmöt.

Nauraja
Jos haluaa kuulla sekopäisempääkin sekopäisempää juttua niin tältä neidolta sitä tulee ja reilusti. Yleensä hän on aina kikattamassa ja pölpöttämässä jotakin täysin hölmöä, jolle saa nauraa. Omistaa mahtavan lauman sisaruksia ja pisteet hänelle näistä selviytyessään. Tähän kaveriini tutustuin myös 7. luokalla ja kesti hieman aikaa ennen kuin hän kunnolla juurtui porukkaamme. Nauraja saattaa kuitenkin joskus ärsyyntyä meidän muitten hikettäessä = lukemassa vaikka enkun sanoja xD Ei hänelläkään huonoja numeroita kyllä ole ^^ Jos haluan sekoilua niin ei tarvitse muuta kuin hakeutua hänen seuraansa.

Pieni huutelija
Kaveriporukkamme lyhyin neitonen siis kyseessä. Huutelija nimi tulee siitä kun jotenkin hän aina liittyy keskustelun loppuvaiheessa vasta mukaan tai sitten kestää vain jotenkin mennä tajuntaan sanat ja silloin kuuluu tunnettu kovaan ääneen huudettuna "MITÄÄÄ??" xD Tämä kaverini on ihanan huolehtiva muista ja joskus se ehkä saattaa mennä ylikin. Kuitenkin hän itse raahautuu vaikka kuinka pahassa kuumeessa kouluun jos koe on kyseisenä päivänä. Todella tunnollinen oppilas siis kyseessä. Hakeudun hänen seuraansa kun haluan jutella joistakin koulujutuista ilman hikke- nimitystä tai sitten avautua asioista.

6. jäsen. 
En keksinyt oikeastaan minkäänlaista hauskaa nimitystä tähän kohtaan. Hän on siis tämä kyseinen, joskus ärsyttäväkin henkilö. Yleensä tämä ärsyttävyys johtuu siitä, että hän haluaa aina olla oikeassa ja väittää vielä vastaan kun tietää olevansa väärässä. Kyseinen henkilö myös jaksaa aina valittaa jonkun paikan olevan kipeä. Kuitenkin välillä häneltä kuuluu ihan kivoja juttuja, mutta en kuitenkaan jäisi oikeastaan ikävöimään jos lähtisi. Hän on ehkä enemmän meidän porukassa kun ei sovi ollenkaan mihinkään muuhunkaan. Raju totuus on, että me olemme sitten tämän jäkäpään adoptoineet. Menen hänen seuraansa jos haluan etsiä aikaisemmin mainittuja.

Hellyyttävä
Hän kuuluu oikeastaan myös ryhmäämme, mutta sattuu vain olemaan eri luokalla. Olisin voinut nimetä kyseisen neitokaisen myös naurajaksi, ellen olisi jo aikaisemmin tällaista maininnut. Hän on siis älyttömän hauskaa seuraa aina! Menen hänen seuraansa siis kun haluan nauraa oikein makeasti.

Eskarikaveri
Sieltä asti olen tosin jo monia henkilöitä tuntenut, mutta tämä yksilö on siinä tapauksessa erilainen, että oli ennen bestikseni asemassa. Aina sinne 6. loppuvaiheille saakka, jolloin aloimme kasvaa hieman eri suuntiin. Meillä on hyvinkin pitkälle samat mielenkiinnon kohteet ja veljemmekin ovat samalla luokalla. Nyt kyseinen henkilö on edelleen samalla luokalla minun kanssani, mutta pyörii enimmäkseen luokkamme toisessa porukassa, vaikka joskus sattuukin kulkeutumaan minun ja bestikseni seuraan. Kyseinen henkilö on ihanan luova ja itsevarma. Menen hänen seuraansa kun haluan jutella valokuvauksesta, kuvanmuokkauksesta tai vanhoista hyvistä ajoista.

Siinä on söpöt kaverit <33
Siinä niitä onkin. Ajattelin ensin kirjoittaa myös serkustani, mutta sitten päätin, että kerron hänestä joskus myöhemmin muitten sukulaisten mukana. Tänään itseasiassa on meille tulossakin kummitätini perheensä kanssa ja pääsen viimeinkin sovittamaan rippimekkoani kokonaisuudessaan. Päätin kuitenkin, että kirjoitan tämän päivällä ja huomenna saatte paremmin kuulla tämän päivän tapahtumat. Tähän mennessä en ole oikein muuta tehnytkään kuin siivonnut kun äiti päätti, että nyt pidetäänkin tälläinen kunnon siivous.. Huoh. Olen kuitenkin kirjoitellut tätä jo reilun tunnin, joten luulempa, että nyt täytyy mennä. Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer