perjantai 4. toukokuuta 2012

Kiirettä pukkaa

Todellakin. En pidä siitä kun joka päivä täytyy aamusta iltaan tehdä jotakin niin, että saan vain vaivoin raavittua ajan postauksiin D: Eilenkin lähdin kotoa bussiin klo 8, kouluun saavuin hieman ennen 9. Se sitten loppui siinä kolmen maissa ja sitten olikin tunnin odottelu, jonka jälkeen lähdin toisille teoriatunneilleni. Tämän jälkeen oli vielä seurakuntakonsertti, joka kesti klo 8 asti ja pääsin kotiin sitten siinä hieman ennen yhdeksää... Tiskikoneen tyhjennystä, koiralenkkiä, gerbiilien hoitamista yms. Jotenkin onnistuin pääsemään nukkumaan kymmeneksi, mikä oli mielestäni jo aika hyvin. Siis 13h olin muualla ja kotiinkaan tullessa ei oikein ehtinyt rentoutua... Arvatkaa olinko hieman rätti tänä aamuna?

En tiedä johtuuko se tästä pienestä 'stressistä' vai mistä, mutta olen alkanut nähdä todella tapahtumarikkaita ja kiireisiä unia, missä juoksen jatkuvasti paikasta toiseen aina jonkun mitä kummallisemman syyn takia... Aamulla ei tunnu olo ollenkaan rentoutuneelta.

Askel askeleen perään sitä edetään... To the death
Tänään sitten jaksoin kuitenkin jotenkin ihmeessä raahautua kouluun, missä olikin aika kevyet tunnit. ½h kuvista, jonka jälkeen mentiin seuraamaan näytelmäryhmän esitystä. (Joka muuten oli ihan hauska) Sitten piti olla matikkaa 2. ryhmän kanssa, (Olen Luma-luokalla, joten kuulun tavallaan vielä 1. parempaan matikkaryhmään) koska niiltä puuttui opettaja. Valmistauduin tarkkailemaan noiden ryhmäläisten pyristelyä hirveän opettajamme käsissä kun sain kuulla, että me saamme kavereideni kanssa mennä kokonaan eri luokaaan!! Opettaja kuulemma luotti meihin ja poikaan niin paljon, että me saimme olla muualla 'opiskelemassa', jotta kaikki loput mahtuvat siihen yhteen luokkaan xD Arvaatte varmaankin, että ei oikein rankkaa tuntia ollut? Lopuksi oli vielä tunti enkkua, jonka jälkeen raahauduin pelailemaan futista. Pojat vastaan tytöt oli meidän luokan kesken ^^ Oli se ihan hauskaa oikeastaan. Olimme ensin oikeastaan voitollakin siihen 5. maaliin asti, josta pojat sitten sai kirittyä ohi. Lopulta hävisimme 9-10... Mutta mielestäni ihan hyvin silti?

Mutta ei. En tullut tänäänkään bussilla kotiin vaan menin äitini kanssa tsekkaamaan sen Kalliovuoren juhlatilan, mikä oli kyllä tosi vaikuttavan näköinen, mutta ei juuri oikeanlainen rippijuhliini... Eehkä jos se on vielä joskus tulevaisuudessa pystyssä niin siellähän voisi järjestää mahtavat häät! Siihen se paikka sopi vallan mainiosti.

Voi oikeasti, eikö se kesä voisi jo tulla???
Kaverin lahjaakin menin vähän katselemaan, mutta en viitsi tässä sitä paljastamaan, jottei hän satu tätä lukemaan ja sitten yllätys pilaantuisi. Paketointi on vielä edessä ja huomenna menen sitten juhlimaan. Tarkotus oli aluksi jäädä yöksikin, mutta sitten ymmärsin, kuinka paljon kaikkea pitää tehdä viikonlopun aikana niin päätin vain yhden päivän tuolla olla.

Kuviakaan nyt ei ole mitään uusia kun niitä en ole ehtinyt ottaa. Nämä kuvat siis mitä tähän olen tunkenut ovat vanhoja D: Nyt poisss >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer