maanantai 27. toukokuuta 2013

Luokkaretki day2

Maanantaina noustiin siinä hieman yli seitsemän pirteinä kuin peipot. Tai ainakin melkein. Aamiaisen jälkeen lähdettiin uudelle kaupunkikierrosyritykselle. Päätin tuona päivänä, että en tarvitse kameraa kun oltiin ensimmäisenä päivänä kerran kierrelty, mutta olisi se muutamassa kohdassa ollut ihan kiva. Sen takia aika kuvatonta postausta. Kierros päättyi jälleen sateeseen, mutta ihan tärkeimmät ehditty käymään läpi. Silloin olikin sitten hyvä aika suunnata katseet jälleen Deutsches Museumiin.



Molemmat kuvat ovat Iinalta saatuja :)


Tälläkertaa meille annettiin ihan tehtäviä ja paikkoja, mitä piti etsiä. Ei varmaan ole yllätys, että taaskin tuolla nelikerroksisessa (oikeastaan kuusikerroksisessa) mammuttikokoisessa paikassa tuli jälleen jalat todella kipeiksi. Oltiin siellä iltapäivään asti, mistä lähdettiin jokainen omaan suuntaamme. Me oikaistiin kaverin kanssa metrolla kun oltiin laiskoja takaisin hostellille, jossa leputettiin vähän aikaa ennen lähtöä shoppailukierrokselle. 


Kaufingerstrasse on Münchenin suosituin kauppakatu ja sen liikkeet tuli kyllä käytyä läpi! Varsinin New Yorker ja Tally Weijl oli ehdottomia mun poppareita. Harmi vaan, että lähin Tally Weijl on Virossa :(( Onneksi New Yourkereit löytyy useampikin Suomesta. Vielä maanantaina ei mitään ehditty ostamaan, mutta keskityttiin silloin vain kiertämään kaupat läpi niin, että nähtäisiin, mitkä kannattaisi myöhemmin tutkia tarkemmin. 

Tolla kadulla oli iltaisin aivan mahtava tunnelma kaikkine katumuusikoineen ja torikauppiaineen. Lisäksi kadulta risteytyi pienempiä katuja  tutkittavaksi ja siinäkin oli kyllä melkoinen kävelyurakka, että sai jonkinnäköisen käsityksen, että mitä kaikkea siellä onkaan. Maanantaina käytiin ensimmäistä kertaa Starbuckissa ja mansikkapirtelö kermavaahdolla on vain rakkautta <33

Lopulta meidän siis oli palattava hostellille kun jalat ei sietänyt 12h kävelyä, mutta oltiin nähty niin paljon, että ei se oikeastaan haitannut. Maanantai oli kuitenkin mielestäni retkemme raskain päivä.

Tämäkin Iinalta otettu :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer