maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusss


Kaikki on tainnut tähän mennessä kirjoittaa jo blogeissaan, miten juhannus on heillä mennyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin ;)


Perjantaina oli aivan maailman mahtavin sää ainakin täällä meillä päin niinkuin taisi olla koko Suomessa? Aurinko paistoi ja mittarissa oli asteita rapiat 20. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, lähdimme perheen kanssa mökille. Ei se kyllä kovin kaukana ole kun matkaa taitaa kertyä autolla suunnilleen 10-15km? En tiedä. Ö.ö Muutama koira otettiin mukaan ja vietettiin mukava päivä uiden, grillaten sekä minun tapauksessa kirjaa lukien. Oikein perinteinen juhannusaaton päivä eikö niin? :) Vesi oli sentään edes jonkun lämpöistä (19-20astetta), että siihen uskalsi ihan mennäkin. Bikinit oli kokeilussa ja olin positiivisesti yllättynyt kun yläosa ei minnekään livahtanut pahimmissakaan hypyissä ^^ 
Grillailtiin siinä siis makkaroita, maissintähkiä, kanansiipiä, sipuleita ja kaikkea muuta roinaa ;) Itse olen varsin mieltynyt varsinkin maissiin voin kera. Entä te? Mikäs on paras grillisapuska?

Juuh, antakaa anteeksi surkea kuva, oli hieman kiire syödä kuvauskohde xD
Myöhäiseksi meni perjantain nukkumaanmeno aika kun kotiin ei viitsinyt tulla kovin aikaisin ja sittenkin vielä leffoja tuli katseltua xD Onneksi lauantaina sain olla rauhassa kotona viettämässä juhannuspäivää. Kokon katseleminen ei ole oikein koskaan kuulunut perinteisiimme eikä siis sellaista nytkään ollut. Vähän harmitti kun iltapäivällä alkoi satamaan, mutta sain ainakin useamman kirjan luettua. Vaikka tykkäsinkin paljon J.S.Meresmaan kirjoittamasta Mifongin perintö- kirjasta niin sanoisin silti, että Surunsyöjät (Veera Laitinen) oli parempi tällaiselle ihmiselle, joka tykkää mm. Twilightin tyylisistä kirjoista. Se nimittäin oli melko samanhenkinen. Olin kuitenkin oikein iloisesti yllättynyt kun löysin nämä kaksi suomalaisen kirjailijan romaania, koska yleisesti olen pitänyt kotimaista kirjallisuuttamme pohjamutana. Ehkä nyt nousee hieman kiinnostus siihenkin ^^ Tänään luin vielä Veronica Rossin Paljaan taivaan alla. Se oli hyvä. Todella hyvä. Olen kovinkin onnellinen kun siihen tulee vielä jatkoa. Tämä kirja sattui olemaan jälleen tätä minun popparikseni noussutta scifi-kirjallisuutta. Vertaisin sitä varmaan Tarkoitettu-kirjaan ja siitä etenevään kirjasarjaan. Paljon oli samanlaista juttua huomattavissa jos kunnolla katsoi tekstin läpi sanomaa. Argh, meinaan jälleen selittää aivan liikaa kirjoista D: Yritin välttää tätä, mutta tähän se silti aina näyttää menevän. Kirjoista minulla vain riittää älyttömästi juttua. 

Siinä muutaman päivän lukemiset, joita kyllä suosittelen kaikille! :)

Vielä yksi mökiltä :)
Sunnuntai menikin sitten ehkä hieman tylsemmissä merkeissä. Tai ainakin yleisen kannan mukaan. Olin nimittäin töissä. Mansikkaa meni kyllä ihan mukavasti varsinkin ensimmäisinä tunteina siitä 10:stä 15:sta. Viimeiset tunnit olikin hiljaisempaa, mutta ei siinä kuitenkaan ihan täysin tylsistynyt. On se ihan kivaa se myyminen, mutta jalkojen särky päivän jälkeen... Dislike. Samaisena päivänä oli vielä isäni synttärit kun tämä täytti 43 vuotta. Heh. Vanha ikäloppu. No ei oikeasti. Viisikymppinenkin on oikeastaan vielä aika nuori. Ihmiset elävät nykyisin sen verran pidempään. Iskäni kun ei oikein tykkää juhlistaa koskaan paljoa juhlapäivää niin emme kutsuneet ketään ja äiti vain teki pikkuriikkisen mansikkatortun perheen syötäväksi. Oli se kyllä ihan mahtavan makuista. En ymmärrä vain, miksi en siitä kuvaa ottanut. Mur. 

Ja toinen myös ;)
Tämä päivä taas meni suurimmaksi osaksi kirjaa lukiessa ja raparperejä pilkkoessa sekä pakastamisessa. Pääsin sentään nyt istahtamaan koneelle ja kirjoittamaan tämän tekstin, mistä olen älyttömän tyytyväinen. Tuo rippileiri postaus on yhä kirjoitusvaiheessa. Katsotaan ehtiikö se valmistua ennen joulua ;) Ja suuri kiitos Mojurille hänen 5 TOP- listalleen pääsystä! *Kumartaa ja ojentaa sille keksin. Mukavaa myös kun tänne varmaankin sen myötä saapui kaksi uutta lukijaa, jotka toivotan lämpimästi tervetulleiksi tämän jälkeen lopettaen viimeinkin kirjoittamisen. 




Ja vielä viimeisiä fiilistelyjä!!!!!!11


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer