lauantai 25. helmikuuta 2012

Viimeinen pulla uunista ulos!

Eli huominen on vika lomapäivä! WÄÄÄÄ! Miten se meneekään näin nopeasti? En todellakaan ole vielä kouluun palaamis kunnossa. Mutta taidanko olla koskaan? En ole moneen päivään postaillutkaan, koska olen yrittänyt nauttia täysillä näistä muutamasta päivästä. Nyt tuli tällainen hieman rauhallisempi hetki sitten käsiin ja ajattelin vähän kertoa pienistä tapahtumista:::

Aivan ensiksihän on tiedoitettava, että lukemisintoni ei ole vielä yhtään hälventynyt. Nytkin tuossa vieressä odottaa seuraava kirja. 10 kirjaa olen tässä kuussa lueskellut. Eikä kyseessä ole siis mitkään Aku Ankat vaan ihan kunnon kirjallisuutta, jolla tarkoitan yli 200 sivuisia kirjoja. Tässä tapauksessa vielä kaikki ovat olleet yli 300 sivua... Ja viimeiset lukemiset on Nälkäpeli-trilogia, jonka menin viimeinkin läpi lukaisemaan. Tähän mennessä olen vältelllyt kyseistä sarjaa vuosien takaisien juonipaljastuksien takia. Kirjan idea kuulosti mielestäni silloin niin kovin raa'alta, että päätin, että en tule sarjaa lukemaan. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea ainakin ensimmäisestä kirjasta 100 sivua. Se on aina rajani kaikissa kirjoissa. Sen verran täytyy jaksaa kärsiä. Vasta silloin voi edes jotenkin perustella pitääkö kirjasta vai ei. Nyt nuo 100 sivua osoittautuivat todella kiinnostaviksi ja luin seuraavatkin kirjat perä jälkeen. Ideana onkin paljon monimuotoisempi juoni kuin pelkkä lasten tunkeminen areenalle ja sitten katseleminen kun nämä tappavat toisensa. Oikeastaan kirja laittoi miettimään kaikkia juttuja. Se on aina loistava piirre. Innostuin kuitenkin taas liikaa ^^' Jos minut haluaa saada puhumaan niin ei tarvitse mainita kuin sana 'kirja' ja tekstiä tuleekin jo liikaa xD
 
Keskiviikkona olin kaupungilla pelihullun veljeni kanssa. En oikein mitään vaatteita ostanut, ellei viittä paria sukkia lasketa, mutta muutama pokkari (nälkäpelit!!) ja sing star jäivät mukaan. Tuossa Singstarissa tuli mukana siis kaksi langatonta mikkiä ps3:seen ja sitten koodi, jolla saimme valita 20 biisiä ilmaiseksi netistä. Loppupäivän ja vielä seuraavankin käytimme sitten noiden muutaman kappaleen valitsemiseen niistä tuhansista. Olen tyytyväinen 19 biisiin ja veljeni on sitten todella tyytyväinen siihen yhteen, joten kaiketi asia meni tasan? xDDD Valitsimme 10 kotimaista ja 10 ulkomaalaista biisiä, joista vielä 5 oli molemmissa naisen laulamia ja 5 puolestaan miesten. Ja perjantaina n. klo yhteen asti hoilasimme niitä valitsemiamme biisejä. -Tai oikeastaan vain minä hoilasin niin, että varmaan naapuitkin kuulivat ja esitin vielä jokaiseen hienoja tanssiliikkeitäkin *lol*-

Mitäs sitten tein tuon loppupääivän ja tämän päivän? Olin kaverillani yötä. Omasta mielestäni meillä ainakin oli hauskaa. Katsoimme elokuvan, mussutimme kaikkea epäterveellistä, kokosimme 500 palan palapelin ja leikimme koirien kanssa. Lisäksi tänään aamulla vielä menin mukaan kaverini ratsastustunnille kamerani kanssa ja räpsin muutaman kuvan. Eniten kuvia taisi kuintekin kertyä ihunasta mustasta Riepu nimisestä katista, joka tuli kentään viereen pyörimään.

Tulin kotiin siinä puoli kolmen aikoihin ja jatkoin uuden kirjan lukemista xD Lisäksi juuri tätä tekstiä kirjoittaessani iski kova kirjoitusinto, joten taidan alkaa jatkamaan aikaisempaa muutaman sivun pituista tarinaani. Kuitenkin täytyy nyt mainita Putous, koska tänään illalla finaali ^^ En oikein tiedä nyt kumpaa hahmoista kannatan kun rakas JP putosi... Muodostan oman mielipiteeni varmaankin vasta tippumis tilanteessa? Tavallaan voisi olla reilua, jos Aku ei taas voittaisi. Eikä Herppeenluomakaan ole paha. Luultavasti en tuota nimeä nyt kirjoittanut oikein, mutta onko sillä väliä? xDD Ja nyt menen. Hasta la vista, baby! 
Tällainen oli alku joskus siinä klo 22

Ja tuollainen siitä oli tullut klo 24 mennessä milloin painuttiin nukkumaan.

Valmis palapeli näytti tältä ja oli valmis muutaman tunnin urakoinnin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer