perjantai 10. helmikuuta 2012

Mitä tässä voisi sanoa?

Niimpä. En ole oikein hyvä keksimään noita otsikoita. Arki viikko on lopuillaan, eikä tässä ole mitään sen kummallisempia tapahtunut, ellei lasketa sitä, että kirjoittelen tähän aikaan koneella, koska jäin kovan kurkkukivun takia kotiin, joka on tarttunut 3/4 perheestämme... Lukenut nyt olen jonkin verran rästissä olevia kirjojani enkä siksi ole koneella niinkään ollut. Eilen oli kemian koe, joka mielestäni meni ihan kelpuutettavasti, toivon vain, että ymmärsin kaikki kysymykset oikein!

Tänään meillä olisi siis ollut uintia, mutta pääsin nyt ohittamaan sen, mistä olen todella tyytyväinen. Inhoan koulu-uintia. Omalla mökilläni olen yleensä se kauimmin vedessä oleskeleva, mutta koulussa, aamuvarhaisessa sellaisessa tylsässä ja kylmässä altaassa ei oikein tee mieli polskutella. Muutenkin tänä aamuna oli 26 astetta pakkasta! En olisi uskaltanut edes nenääni ulos laittaa. Nyt tuo ilma on kyllä laskenut sinne 10 asteen tuntumille, mikä on loistava juttu ainakin minun mielestäni, koska kipeästä kurkustani huolimatta, joudun varmaankin menemään silti koiralenkeille.

Miksi ihmiset eivät koskaan tunnu olevan tyytyväisiä elämäänsä? Aina jostain asiasta valitetaan ja ruikutetaan. Itsekkin harrastan tällaista, vaikka pidempään mietittynä, huomaan elämäni olevan hyvässä jamassa. Koitan muistaa tämän synkimpinäkin hetkinä. Jollain luultavasti menee aina huonommin. Totta se on, vaikka hieman kylmältä kuulostaakin.

Ei siis mitään hirvittävän jännittävää ole tapahtunut, kommentoida saa ja antaa vinkkejä siitä, mitä postaisilisin seuraavaksi. Menen itse jatkamaan noiden koukuttavien kirjojen lukemista ^^

1 kommentti:

  1. Jos on vaikeuksia keksiä otsikoita, nii laulujen lyriikoista on helppo napsaista joku osuva teksti :)

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer