keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syksyistä säätä

Eilen illalla oli todella kiva ilma joten päätin mennä ulos kuvailemaan. ^^ (Oikeastaan tämä oli sen takia, että välttelen äidinkielen esitelmien tekemistä) Ette nyt saa tuota luokkakuva-asua nähdä edestä, koska en saanut siitä niin järkevännäköistä kuvaa. Kuitenkin tuon paidan olen jo kerran kuvaillut, joten eipä se varmaan teitä haittaakaan. Aurinko laskee kyllä oikeesti jo todella nopeasti ja aikaisin! Nytkin (klo 20) on tuolla ulkona aurinko laskemassa! Syksy on täällä. Siksi halusinkin ottaa vielä tällaisia viimeisiä edes hieman kesään viittaavia kuvia.

Täytyy oikeasti alkaa kattomaan kohta tosissaan jo niitä talvikenkiä jos vaikka sattuisi liian nopeasti nekin ajat tulemaan. En halua rämpiä balleriinoillani kinoksissa. Mutta joo, ei ihan sentään olla siinä vaiheessa, vaikka jouluun onkin enää pikkusen yli 3kk ja ensimmäiset hankkii jo lahjoja. Herranjumala sanon minä. Nyt pitää nauttia näistä viimeisistä kesäisen tapaisista päivistä täysin siemauksin :)








Tänään meillä oli sitten aika normi päivä koulussa, mitä ei jatkuva tihkusade kyllä ollenkaan parantanut. Toivotaan, että huomenna kun on yu-kisat niin paistais aurinko tai ettei ainakaan satais. Koitan napata siinä tapauksessa kameran mukaan jos saisin kerrankin hieman kuvasaldoa päivästä teille :) Nyt kuitenkin kiitos & kuittaus tästä suunnasta. ^^ Mukavia viikonjatkoja kaikille tätä lukeville!



1 kommentti:

  1. Mä haastoin sut mun blogissa! :) + sulla on ihania kuvia auringon laskusta :D

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer