sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sieniä sateella


Onpas viime kirjoittelusta jo aikaa.. Ehkä on ihan hyvä, että aika kulkeekin siivillä kun jatkuvasti on kiire ja paljon tekemistä? Viikonloppu on ainakin mulle vain aikaa, milloin pitää tehdä kaikki viikolla tekemättä jääneet askareet ja pakkopullat.

Huomenna mulla on bilsankoe kaikesta ärsyttävän hankalista jutuista (ainakin mulle) kuten soluista, ruuansulatuksesta yms. D: Oon kuitenkin tyytyväinen, että sain viimeinkin viimeisteltyä äidinkielen esitelmän esityskelpoiseksi ja varmaan esitänkin sen sitten keskiviikkona.

Eilen käytiin myös Fiskarsissa syömässä mamman ja pappan kanssa ja oli kyllä hyvää ruokaa, mutta tärkeet 3-4h siinä meni taas opiskeluaikaa. Täl hetkel tuntuu siltä, että en osaa mitään ja pää räjähtää, mutta kyllä se varmaan tästä kun saan vielä muutaman illan tunnin luettua ja huomenna vielä jtn kerrattua. Tulin siis vaan tänne kirjoittelemaan ilmoitellakseni, että en ole kuollut, ainoastaan kiireinen opiskelun parissa niin kuin varmaan moni muukin. Sää ei kovin kehuttava täällä meillä ainakaan ole, mutta ehkä se kannustaa enemmän sisätiloissa opiskelemaan. Nyt lähden jaarittelemasta, moido :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer