tiistai 25. syyskuuta 2012

Pieni teko

Voivoi, oli aivan pakko tulla kirjoittelemaan tänne nyt tämmöisestä hyvin mitättömän tuntuisesta, mutta silti ainakin omasta mielestäni mahtavasta jutusta. Eilen en millään ehtinyt. Sattui nimittäin niin, että eilen kipittäessäni kirjastoon, edellä kävelevä mies vain yksinkertaisesti avasi mulle oven. Hahaa, kuulostaapa niin yksinkertaiselta. Mutta se ei ollut mikään sellainen sivumennen enemmänkin itselle avattu vaan tulin varmaan jtn. 10m sen perässä kun se pysähty siihen ovelle, väisti ihan sen taakse ja teki jonkinnäköisen hovikumarruksen siihen viellä. Ehkä vähän creepyn oloista olis ollut joiltain, mutta tämä vaikutti niin rehdiltä ja mahtavalta ihmiseltä. Kiitin tietenkin ja hymyilin varmaankin suu korvasta korvaan tyyliin jtn. 5min.



Kuten tästä tapauksesta huomataan, pienet hyvät teot todellakin kannattavat. Oli kyse oven avaamisesta, pienestä avusta sitä pyytävälle tai vain ihan hymystä jollekin murheellisen näköiselle. Kannattaa joskus kokeilla! Toisen ihmisen tsemppaus tuntuu aina kivalta.

Tsemppausta eilen tarvitsinkin kun suuntasin hammaslääkäriin. Oli nimittäin kahden reiän paikkauksen vuoro. Aluksi kokeiltiin ihan ilman puudutusta, mutta menin sen kuitenkin pyytämään kun sen verran tuntui. En tykkää yhtään täst mun hammaslaadusta -.- Nytkin hampilääkäri totesi, että todella hyvin pestyt on hampaat ja, että aina tällaisiin pikkureikiin ei oikeasti voi itse vaikuttaa, vaikka sellaista väitetäänkin. Huoh. Mutta selvisin siis siitä, vaikka särkyä onkin edelleen hieman leuassa. Ei hampaiden takia vaan sen 30min leuan jännittämisen. Tämä unohtui kuitenkin aika pian kun mentiin kaverin kanssa kokeilemassa baleettia. Tämä onnistui ilmaiseksi löydä liikunta- tempauksen takia, jonka tarkoituksena on auttaa 13-19v nuoria löytämään se oma liikuntaharrastuksensa. Koko juttuhan on mukavasti ilmainen, joten asiaa on kiva kokeilla. Lisää tietoa löytyy varmaanki googlettamalla.. Mutta tanssiessa siis meni loppu ilta.

Nyt aion aloittaa viimeinkin läksyjen tekemisen kun jotenkin tämä aika on taas huventunut todella nopeasti ja mun täytyy tehdä vielä miljoona asiaa. Heihei :) (Kuvat tällä kertaa vain weheartista, anteeksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer