lauantai 31. maaliskuuta 2012

TRÖÖÖÖT

Nenä on ihan mukavan tukossa. Jatkuvasti joutuu niistämään. Ja niska on kipeä eilisestä liikunnasta. Noiden kolme lauseen perusteella moni voikin jo arvata, että en ole tänään oikein viitsinyt mitään jännittävää tehdä. Mutta kirjoitinkin viimeksi tiistaina ja siinä välissä onkin kaikenlaista ehtinyt tapahtua. Tai no ei oikeastaan niin paljoa. Keskiviikkona keksin miten blogin kursorin saa vaihdettua! Eikö olekin mahtavaa! Ja torstaina luin ruotsinkokeeseen, joka olikin eilen ja meni ihan päin mäntyä D:

Eilen siis oli ruotsin koe, mutta sitten meillä oli myös liikuntaa. Telinevoimistelua oli vuorossa, mutta siinä yläasteen koulussa, jossa käymme nyt visitoimassa omamme ollessa karanteenissa, ei ollut oikein mitään erikoisempia juttuja, joten oikeastaan vain teimme kuperkeikkoja ja seisoskelimme käsillämme. Ja juuri tuosta jotenkin aiheutui minulle älytön niskakipu, joka vaivaa nyt. Jäimme vielä bestikseni kanssa kaupungille kun puoli neljältä alkoi lähetysralli -rippikoulu kamaa-, joka kesti kaksi tuntia. Ja minullahan vuosi koko sen ajan ikävästi nokka, joten nautin olostani suunnattomasti. Ei siis ihmekkään, että olin ihan loppu kotiin tullessani. Onneksi piristyin ainakin hetkellisesti kun kuulin, että iskä oli mennyt ostamaan vihdoinkin uuden telkkarin. Vanha kun ei ollut enää suostunut käynnistymään xD Nyt tuolla olohuoneessa siis nököttää 42 tuuman telkkari, jossa myös 3D mahdollisuus ja mukana tuli lasit xD Kuva on ainakin minusta hyvä.



Tulipas tästä nyt minimaalinen postaus, mutta oli pakko jotain tähän väliin kirjoittaa. Sää on inhottavasti kylmentynyt viime postauksestani ja äsken tuolla tuli hetkisen vielä luntakin! Eikö kevät voisi ottaa ja repästä oikein kunnolla? Mutta nyt todellakin lopetan, koska en keksi enää kirjoitettavaa. Muutama vanha kuva siis ylempänä. Heittäkää postausidiksii?

PS: Kaikkihan sitten osallistuu tuohon Earth Houriin? Valot vain pois päältä 20.30-21.30 ei voi olla kovin vaikeaa xDD Minä ainakin haluan ihailla pimeyttä <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer