tiistai 20. maaliskuuta 2012

"Tehokasta työskentelyä" ^^'

Aivan ensiksi pahoittelen kun postauksia tulee niin harvakseltaan. Ja kuviakaan en ole ottanut niin täytyy vanhoja tunkea D: Nyt siis on menossa tällainen poikkeuksellinen 'itsenäisen opiskelun' viikko Laurin koululaisilla kun kouluamme tyhjennetään ja rehtori pohtii lukkareita. Itse olen kuitenkin suurimmaksi osaksi lueskellut kirjoja ja hillunut muuten vaan jokapaikassa ^^ hih.

Tänään kummiskin sain asiota hoidetuksi!!11 Eikö olekin mahtavaa? Imuroin huoneeni muun siivoamisen ohella, kävin kirjastossa, ilmottauduin mopokortti -ja traktori- kursseille ja ostin kaikenlaista tarpeellista kamaa kuten kolmioviivaimen, koska vanha on jotenkin mystisesti kadonnut. Lisäksi menin tyhjentämään kaverini kanssa lokeromme tuosta remontoitavasta koulusta. Oli vähän haikee mieli kun ajatteli, että menettää rakkaan lokeronsa D: Muistin myös viimeinkin hakea uuden vara-avaimen itselleni kun olen ilman sellaista joutunut jo yli vuoden olemaan kun vanhan hävitin.. ^^'

Nukkumisesta olen nyt muutaman päivän siis päässyt nauttimaan kun ei ole tarvinnut raahautua herätyskellon soidessa kuudelta lähteä kouluun. Sen sijaan olen nukkunut sinne 9-10. Tänäänkin oli niin mukavaa herätä kun ikkunasta paistoi aurinko ja näki sinisen taivaan <3 Tuntui kuin kesäloma olisi alkanut.

Ei tässä oikein muuta olekaan tapahtunut. Pikkuveljeni synttäriväkeä on tullut suunnilleen joka päivä, minkä ainoa hyvä puoli on, että saan jatkuvasti mässyttää herkkuja. Saa vaan nähdä, kuinka monta kiloa tässä touhussa lihoaa xD

En siis edelleenkään jaksa kirjoittaa mitään syvällisempiä. Joitakin hyviä netistä bongattuja kuvia siis vielä:



Lassi & Leevi pätkiä voisin tunkea tähän tolkuttomasti xDD *popittaa sitä*
Mottoni: "Voisinhan minä tehdä, mutta en tee xDD *trollol

PS: Sain vasta rippitapaamisessa kuulla, että anjovis onkin kala Ö.ö Olen aina luullut sitä jonkillaiseksi kasvikseksi/hedelmäksi. Olin niin satavarma asiasta, että en mainannut uskoa edes wikipediaa. Siis ihan kuin joku olisi yhtäkkiä paljastanut, että banaanit kasvavatkin maan alla! Onko joku muukin ollut väärässä uskossa? Paras kaverinikaan ei ollut kuullut asiasta Ö.ö' Kummaa.

2 kommenttia:

  1. EI ANJOVIS VOI OLLA KALA :DDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. No niinpä!!! Mutta kun googlesta kattoo niin se vain on!! xDD

    VastaaPoista

Olisin niin kiitollinen pikku kommentista ^^

Big Red Mouse Pointer